Uncategorized

Program duboke osobne transformacije i osposobljavanja za terapeuta

Program se održava 3. godinu za redom, izrađen je na temelju višegodišnjeg istraživanja, učenja, rada sa mnogobrojnim klijentima, kroz iskustva održavanja radionica i seminara, predavanja, pisanja članaka i knjige, kao i primjene i življenja naučenog i spoznatog u vlastitom životu. Primarna namjera programa je da svatko uz moju i podršku grupe prođe kroz vlastitu transformaciju i dobije alate da može svoj život živjeti svjesno i izaći iz modusa žrtve. Sekundarna namjera programa je da svi koji osjećaju da se žele baviti terapeutskim radom kroz program dobiju alate koji će im pomoći da se osjećaju sigurno u svom radu i da temeljeno na onom što će naučiti i spoznati mogu dublje i dalje nadograđivati svoje znanje u onim dijelovima u kojima osjećaju da ih srce najviše vuče.

Program nije namijenjen potpunim početnicima, već se podrazumijeva da su se kandidati već susreli sa određenim tehnikama i pojmovima iz područja holistike, duhovnosti i samorazvoja, da su otvoreni za nova znanja, spremni duboko prodrijeti u sebe i svoje sjene, eventualno imaju želju “pomagati” drugima i širiti dobiveno znanje, te da imaju prirodne predispozicije za terapeuta iz područja transformacije i prirodnog iscjeljivanja.

Opći cilj osposobljavanja:

Opći cilj osposobljavanja je, osim vlastite duboke transformacije i procesa kroz koje ćete osvijestiti i otpustiti duboke podsvjesne programe i obrasce, naučiti primijeniti to znanje za rad sa klijentima. Kandidat će se kroz program osposobiti za prijem klijenata i uzimanje anamneze po izabranoj metodi. Upoznat će različite koncepte iscjeljivanja i transformacije obrazaca i uvjerenja, znat će razlikovati različite pristupe, naučit će prepoznati energetski sistem čovjeka (energetsko polje, energetsko središte) i smetnje energetskih protoka, prepoznavati znakove odaziva organizma na energetsku terapiju, naučiti pripremiti klijente za terapiju, naučiti odlučivati o načinu i odvijanju terapije, upoznat će emocije i rad sa njima, prepoznavati prijenos energije, načine razvijanja senzibilnosti, intuicije, usavršit će osobnu pripremu za terapije kroz tjelesne i energetske vježbe, meditaciju, opuštanje i koncentraciju. Znati će razlikovati različite pristupe i vladati izvođenjem izabrane metode. No, po meni najvažnije je to da ćete proći vlastiti proces preobrazbe, nakon kojeg ćete svjesnije, sretnije i ispunjenije živjeti svoj život, kao i da ćete upoznati ljude slične vama, koji će vam možda biti suputnici i podrška do kraja života.

Opseg i trajanje osposobljavanja:

Osposobljavanje će trajati ukupno minimalno 90 sati kroz različite obilike rada.

Kroz ON LINE SUSRETE (platforma zoom) minimalno 42 sata, u što je uključena teorija i praksa. Kažem minimalno zato jer ukoliko osjetim da je grupi potrebno više vremena da usvoji i integrira znanje, rado ću organizirati dodatne susrete, jer sam poznata po tome da volim predati znanje u potpunosti i dati i više od onog što navedem da hoću.

Osim navedenih 42 sata, u program je uključena i aktivacija svjetlosnog tijela u trajanju 20 sati, a što će učesnici učiniti temeljem dobivenih snimljenim materijala kod kuće. https://putpremasebi.hr/aktivacija-tecaj-svjetlosnog-tijela/

U program je uključena i svjetlosna kozmetologija https://putpremasebi.hr/reprogramiranje-gena-starenja-uz-svjetlosnu-kozmetologiju/

Učesnice će dobiti i kompletni snimljeni program „Sretna i svoja ja“ u trajanju 24 sata, kao i snimljene meditacije (6 sati) za povezivanje sa svojim emocijama, mislima, tijelom, unutarnjim djetetom, mudrom ženom, esencijom duše,…. koje će im pomoći da dublje, jasnije i kontinuirano spoznaju i integriraju sebe kroz sebe.

Od učesnika se očekuje da u periodu između susreta naučeno prakticiraju, da međusobno izmjenjuju i vježbaju naučene procese, te da vrijeme između susreta iskoriste za produbljivanje znanja iz različitih preporučenih izvora.

Dodatni bonus:

  • svim učesnicama ću napraviti HUMAN DESIGN analizu kroz individualne konzultacije do kraja programa,

  • meditacija kidanja veza na poklon,

  • literatura i skripte (peat, aspektika, transcendent, čakre,…)

Vrijeme održavanja:

Osposobljavanje će se održati kroz 7 ON LINE vikend modula, subotom i nedjeljom od 18 do 21 sat.

Termini: 03. i 04.10.2020.; 24. i 25.10.2020.; 21. i 22.11.2020.; 12. i 13.12.2020.; 16. i 17.01.2021.; 06. i 07.02.2021.; 06. i 7.03.2021.

U slučaju da je neki od termina sporan ili da dođe do nepredviđenih situacija, u dogovoru sa grupom, zakazat će se novi – zamjenski termin koji će odgovarati svima.

Dodatna mogućnost:

Osobe koje su kod mene završile PEAT i DP4, mogu upisati školu, s time da ne moraju (a i mogu) slušati navedene module, te će im cijena škole biti umanjena za navedene programe.

Katalog znanja:

 • energetski sistem čovjeka (energetsko polje sa energetskim tijelima, čakre,…),

 • razumijevanje sistema čovjeka kao cjeline,

 • zakonitosti skladnog djelovanja organizma na materijalnoj, energetskoj i duhovnoj razini,

 • prepoznavanje energije pomoću senzora na kapcima, EST – energy sensing tehnik (blinkanje) – aktivacija 7. osjetila,

 • kineziološki testovi i njihova upotreba,

 • ulazak u biopolje čovjeka i čitanje informacija,

 • Svjetlosno tijelo – aktivacija svih centara i 30 meditacija

 • Karmička dijagnostika

 • Peat – svatko će integrirati praiskonske kodove kao poseban bonus

 • Aspektika

 • DP4

 • Transformacija života

 • Integra protokol

 • Čišćenje prošlosti i budućnosti

 • Oslobađanje od identiteta

 • Proces kreiranja i stvaranja realnosti

 • Putovanje kroz fizičko i emotivno tijelo, uvid u disbalans i njegove uzroke, te pokretanje postupka samoiscjeljenja

 • Kidanje veza

 • Svjetlosna kozmetologija

 • Human design individualo očitanje

 • Instaliranje polja čiste svijesti (shudda citta)

 • Upravljanje vremenom i vlastiti životni statut

 • Buđenje ženske moći kroz praktične vježbe

Oblik provjere znanja: usmeno, praktično

Za završetak programa kandidat mora dokazati da vlada standardima znanja koje određuje program osposobljavanja. Osposobljavanje se zaključuje tijekom programa i završnim ispitom kako bi se ustanovile i potvrdile sposobnosti.

Praktično znanje se provjerava tijekom predavanja i na zaključnom seminaru. Ocjenjuje se pravilan prijem stranke, komunikacija, pravilno uzimanje anamneze, pravilan postupak djelovanja, stručnost izvedbe terapije, utemeljenost izabranog postupka, preciznost izvedbe postupka.

Kod oba oblika provjere kandidat dokazuje da vlada temeljnim pojmovima i postupcima te sposobnostima povezivanja stručno-teoretskog i praktičnog znanja i razumije ih.

Program sastavila i uredila Bojana Svalina

Prijave i informacije na e-mail putpremasebi@gmail.com

Komentari dosadašnjih polaznica:

Škola transformacije je u potpunosti promijenila moj pogled na život i utjecala na moj osobni rast kroz tehnike duhovnosti, samorazvoja, a najviše kroz putovanja uz meditacije kroz koje sam osobno dobila neprocjenjive uvide i odgovore na pitanja koja su me pratila cijeli život …. Spoznala sam tko sam uistinu i time „dobila krila“ za put prema zvijezdama , put prema istinskoj sreći!

Sada slijedim svoje osjećaje uz povjerenje u svoju dušu i beskrajno sam zahvalna na tome… jer iz dana u dan potvrđujem koliko je uistinu sve energija i sve što se treba događati, događa se, ma kako god na prvu to izgledalo… ubrzo se pokaže da se sve događa za naše najveće dobro…

Više se ne opterećujem time što će drugi misliti ako nešto „krivo“ kažem jer sada znam da greške nema, znam istinski tko sam i sve što radim je iz ljubavi i za ljubav … i ne može biti drugačije nego za moje najveće dobro i najveće dobro drugih.

Beskrajno sam ti zahvalna na svemu što dijeliš s nama kroz razne kanale; radionice, predavanja, youtube kanal…. ali posebno ti hvala na Školi Transformacije koju si oformila kako bi nam još više osvijetlila put prema nama samima ali i potaknula u nama onu dodatnu iskru ljubavi i vjere za rad s drugim dušama.

Školu Transformacije svakako preporučam svim dušama koje znaju da mogu i žele puno više u svom životu ali zbog nedovoljnog poznavanje sebe, različitih životnih iskustava, nametnutih uvjerenja iz djetinjstva, potrebna im je podrška na putu prema sebi kako bi im se život uistinu transformirao.

Škola će zasigurno svakome, tko je spreman promijeniti svoj život, omogućiti život u lakoći i ljubavi kroz tehnike, meditacije, grupnu razmjenu iskustava a samim time ostvarenje uspjeha u svakom segmentu i na najbolji mogući način.

Hvala Bojana tebi, beskrajno ti hvala a žeim zahvaliti i svim dušama (žene moje predivne) s kojima sam kroz školu trasforamcije spoznala sebe!

Izrazito sam ganuta i već sad mi se plače jer će mi nedostajati naša jednomjesečna druženja. Ne mogu dovoljno opisati koliko su me radovala ta naša druženja i koliko si nam ti pri tome davala sebe, ne štedeći se ni u kom pogledu, nego uvijek sa naglaskom da možeš još. Na samom početku školice, na prvom modulu sam shvatila da nismo svi došli sa istom razinom svijesti i bila sam sa puno pitanja, kojima me um ograničavao, ali vrlo brzo sam počela shvaćati da je sve savršeno i da ti imaš veliki dar da prenosiš znanje i mudrost, jer si si dozvolila da budeš sve i ništa u isto vrijeme. Jedinstvo suprotnosti na djelu i kapa dolje …nema pogreški, svi smo dobili sve samo ako smo htjeli isključiti stare programe i spustiti se u srčeka.
Prenijela si nam lakoću i da odbacimo svaku dogmu i budemo što više svoje, a što manje tuđe jer u konačnici sve istine nepogrešivo vode ka jednom Izvoru.
VELIKO HVALA !!!

Odluka da želim bio dio škole došla je iz dubine mog srca, koje je unatoč mnoštvu znanja i “odrađenih” procesa bilo i dalje poprilično zatvoreno s dosta ljutnje, tuge, straha i zamjeranja zbog zaglavljenosti u prošlosti, a um je vrtio svoje filmove i nametao razne uloge koje sam igrala uvjerena da je upravo to ono što želim. Iz modula u modul, kroz razne procese, uvide, razgovore, meditacije, to se mijenjalo, još uvijek se mijenja i osnažuje me na svim razinama da živim svoju autentičnost, slobodu, ljubav i povjerenje. Za sve ono što bih se nekad “bičevala” jer sam mislila da bi trebalo biti drugačije (isprogramirana razno raznim pravilima i učenjima), sad prihvaćam kao blagoslove i u tome nalazim ljepotu (iako se ego ponekad jako buni), pa makar to značilo da ni ne znam točno što želim raditi, kuda idem i koji cilj želim ostvariti… Dobile smo puno divnih tehnika i “ALATA” :-)))) ali još divnije je s koliko ljubavi, strpljenja, iskrenosti, prihvaćanja i podrške si nas vodila kroz sve te spoznaje i promjene i na tome ti od srca HVALA!!! meni je ova škola najbolji i najvrijedniji poklon koji sam si poklonila!!!”

Puno sam dobila u našoj školi i vjerujem da ću tek kroz sljedeće mjesece uistinu i vidjeti koliko mi je škola dala i promijenila život. Toliko se osjećam bogatom nakon svega što smo prošle. Tek sad osjećam da sam na pravom putu i da sam vođena. Puno toga je isplivalo na površinu, od toga koliko strahova (još uvijek) nosim u sebi, koliko se kompromitiram i ne živim sebe u svojoj punini. Alati koje sam dobila su mi jako dragocjeni, sada osjećam da si mogu pomoći na razne načine i da imam sve što mi je potrebno da svoj život učinim boljim. Budući da je sve što si nam dala bilo iz Duše, duboko i intenzivno, ne osjećam da smo trebale dobiti ništa manje ni više, već je sve bilo upravo onako kako je trebalo biti. Ništa ne mogu više dodati. Moja ti je Duša duboko zahvalna na svemu, a ja iz dana u dan polako uviđam koliko sam dobila za svoj rast. Ovo je bilo jedno predivno putovanje!!!

Što se mene tiče, tek s ovim osvrtom na školu, za mene će fizički biti završena tvoja škola. Vrijeme će pokazati što ću napraviti s primljenim znanjem. Nakon što si objavila da organiziraš školu, na prvu sam zaključila: to je za mene i duboki osjećaj da će se sva učenja i saznanja u meni složiti i zaokružiti ponukao me da se prijavim. Prvog dana na putu do KUĆE ŽIVOTA srela sam dvoje bhakta – posvećenici koji služe s predanom ljubavlju. Za mene osobno, to je bio najbolji znak da sam na dobrom putu. Potvrdilo se da sam djelovala ispravno i iz svog najdubljeg osjećaja. Iz najtišeg mjesta u meni izvirao je najčišći glas.

Hvala ti što si se prepoznavala u nama i dopuštala da sebe prepoznamo u tebi, da pokažemo ono najljepše u sebi i ono što nam se manje sviđa, hvala ti na pravu da budem i zavidna, hvala ti na jasnom razumijevanju da nema razloga za postojanjem osjećaja krivice, hvala ti na razrješavanju obiteljskih vezanosti, hvala ti na odrađivanju s prošlošću, hvala ti na slobodnom govoru o prihvaćanju religije, hvala ti spoznaji da svi putovi vode prema našoj životnoj svrsi … dugo bih mogla nabrajati zahvalnosti. Ja ću sada, naučeno polako sistematizirati, izabrati što mi u ovom trenutku najviše odgovara za prakticiranje. Dijelit ću naučeno jer tako će se i moje znanje učvrstiti.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)