Uncategorized

Program duboke osobne transformacije i osposobljavanja za rad sa drugima

Program “Put prema Sebi” by Bojana Svalina

dubok, metodičan, energetski, intuitivan, podržavajući i djelotvoran način razumijevanja sebe i života

Počinjemo u rujnu 2021., a prijave počinju odmah!

Program se organizira 4. godinu za redom, izrađen je na temelju višegodišnjeg istraživanja, učenja, rada sa mnogobrojnim klijentima i grupama (održavanje radionica i seminara, individualna savjetovanja, predavanja, pisanja članaka i knjige, kao i primjene i življenja naučenog i spoznatog u vlastitom životu).

Primarna namjera programa je da svatko uz moju i podršku grupe prođe kroz vlastitu transformaciju i dobije alate da može svoj život živjeti svjesno i izaći iz modusa žrtve.

Sekundarna namjera programa je da svi koji osjećaju da se žele baviti savjetodavnim radom sa drugim ljudima, kroz program dobiju alate koji će im pomoći da se osjećaju sigurno u svom radu i da temeljeno na onom što će naučiti i spoznati mogu dublje i dalje nadograđivati svoje znanje u onim dijelovima u kojima osjećaju da ih srce najviše vuče.

Program nije namijenjen potpunim početnicima, već se podrazumijeva da su se kandidati već susreli sa određenim tehnikama i pojmovima iz područja holistike, duhovnosti, energija i samorazvoja, da su otvoreni za nova znanja, spremni duboko prodrijeti u sebe i svoje sjene, da eventualno imaju želju “pomagati” drugima i širiti dobiveno znanje, te da imaju prirodne predispozicije za područje transformacije i prirodnog iscjeljivanja, a što ću iščitati iz biopolja svake prijavljene osobe. Drugim riječima, nije svatko za ovaj program i prijavite se na njega samo ako vas na prvu pozove, a dalje će sve pokazati vaše biopolje, što je konačna potvrda da je program doista za vas i da sam ja osoba sa kojom možete kroz njega sigurno proći.

Jedno od svjedočanstava:

“Zahvaljujem ti na svemu što si napravila za mene i od mene, zahvaljujem na putu kojeg si mi pokazala. Teško je biti u ulozi žrtve, teško je biti hrčak koji se vrti u krug i ne vidi izlaz. Znaš i sama da se nisam nikako mogla odlučiti mogu li upisati program i krenuti na to putovanje s tobom i divnim ženama u grupi. No, moja duša je znala da je došlo moje vrijeme i gurnula me na ovaj put, put koji si mi osvijetlila na svim razinama. Hvala ti što si uvijek tu i što ti nikad nije teško pružiti ruku. Malo je učitelja kao ti koji toliko nesebično daju sve od sebe i više od toga. U svakom susretu si me uvijek i uvijek iznenadila, baš si kao mađioničar koji stalno vadi iz svog šešira nove “trikove”, nova znanja. Učitelj koji daje nesebičnu ljubav, učitelj koji daje sebe i sve od sebe. Hvala ti na tome. Hvala ti, hvala Bojana na svemu!” Ž.V.

Cilj programa:

Osim vlastite duboke transformacije i procesa kroz koje ćete osvijestiti i otpustiti duboke podsvjesne programe i obrasce, naučit ćete primijeniti to znanje za rad sa klijentima, ukoliko to želite.

Savladat ćete različite metode transformacije obrazaca, emocija i uvjerenja, naučiti prepoznati i djelovati na energetski sistem čovjeka (energetsko polje, energetsko središte) i pomoći kod smetnji energetskog protoka, razviti energetsku i emotivnu senzibilnost i intuiciju, upoznati se sa procesom iscjeljivanja kroz namjeru, koristiti se sinkronicitetima i poljem svih mogućnosti, naučiti analizirati snove, raditi na iscjeljenju vremenskih linija, te raditi sa poljem čiste svijesti. Bez obzira što ćete dobiti pregršt znanja i iskustva, te razmjene tretmana u radu sa grupom, po meni najvažnije što ćete dobiti je vlastiti proces preobrazbe, nakon kojeg ćete svjesnije, sretnije i ispunjenije živjeti svoj život, kao i da ćete upoznati sebi slične osobe, koji će vam možda biti suputnici i podrška do kraja života.

Opseg i trajanje:

Zajednički rad će trajati ukupno minimalno 110 sati kroz različite oblike rada.

Kroz ON LINE SUSRETE (platforma zoom) minimalno 48 sati, u što je uključena teorija i praksa. Kažem minimalno zato jer ukoliko osjetim da je grupi potrebno više vremena da usvoji i integrira znanje, rado ću organizirati dodatne susrete, jer sam poznata po tome da volim predati znanje u potpunosti i dati i više od onog što navedem da hoću.

U program je uključena i aktivacija svjetlosnog tijela u trajanju 20 sati, a što će učesnici učiniti temeljem dobivenih snimljenih materijala kod kuće. https://putpremasebi.hr/aktivacija-tecaj-svjetlosnog-tijela/

Osim toga, svi će biti inicirani i naučiti raditi tretmane svjetlosne kozmetologije (klink na lin za više informacija) na sebi i drugim osobma.

Zajedno ćemo proći kroz iscjeljivanje namjerom kroz grupni rad na članovima programa i drugim klijentima koji se prijave za taj rad, a što ćemo raditi tijekom cjelokupnog programa u dogovorenim terminima na daljinu.

Učesnice će dobiti i kompletni snimljeni program „Sretna i svoja ja“ u trajanju 24 sata, kao i snimljene meditacije (6 sati) za povezivanje sa svojim emocijama, mislima, tijelom, unutarnjim djetetom, mudrom ženom, esencijom duše,…. koje će im pomoći da dublje, jasnije i kontinuirano spoznaju i integriraju sebe kroz sebe.

Od učesnika se očekuje da u periodu između susreta naučeno prakticiraju, da međusobno izmjenjuju i vježbaju naučene procese, te da vrijeme između susreta iskoriste za produbljivanje znanja iz različitih preporučenih izvora.

Dodatni bonus:

Svim učesnicama ću napraviti HUMAN DESIGN analizu kroz individualne konzultacije do kraja programa, te program uključuje skripte, snimljene materijale, knjige potrebne za razumijevanje materije.

Vrijeme održavanja:

Osposobljavanje će se održati kroz 8 ON LINE vikend modula, subotom i nedjeljom od 18 do 21 sat.

Termini:

02. i 03.10.2021.; 23. i 24.10.2021.; 20. i 21.11.2021.; 18. i 19.12.2021.; 22. i 23.01.2022.; 19. i 20.02.2022.; 12. i 13.03.2022. i 09. i 10.04.2022.

U slučaju da je neki od termina sporan ili da dođe do nepredviđenih situacija, u dogovoru sa grupom, zakazat će se novi – zamjenski termin, koji će odgovarati svima.

 

Dodatna mogućnost:

Osobe koje su kod mene završile PEAT i DP4, mogu upisati program, s time da ne moraju (a i mogu) slušati navedene module, te će im cijena programa biti umanjena za navedene programe.

Katalog znanja:

Razumijevanje i zakonitosti skladnog djelovanja organizma na materijalnoj, energetskoj i duhovnoj razini,
Prepoznavanje energije pomoću senzora na kapcima, EST – energy sensing tehnik (blinkanje)  aktivacija 7. osjetila,
Rad na podizanju bioenergetskog potencijala i samoiscjeljivanju
Kineziološki testovi i njihova uporaba,
Ulazak u biopolje čovjeka i čitanje informacija,
Svjetlosno tijelo – aktivacija svih centara i 30 meditacija
Intuitivni rad by Bojana (čišćenje karmičkih obrazaca)
Peat – svatko će integrirati praiskonske kodove kao poseban bonus
DP4 i rad na otklanjanju nepoželjnih identiteta i sjena, rad sa traumama i strahovima, te kreiranje željenih osobina
Transformacija života
Integra protokol za rješavanje raznih vrsta problema i trauma
Čišćenje prošlosti i budućnosti kroz vremenske linije
Oslobađanje od identiteta
Proces kreiranja i stvaranja željene realnosti
Putovanje kroz fizičko tijelo, uvid u disbalans i njegove uzroke, te pokretanje postupka samoiscjeljenja
Proces iscjeljivanja kroz namjeru
Svjetlosna kozmetologija za reprogramiranje gena starenja
Human design individualo očitanje
Instaliranje polja čiste svijesti i rad u polju čiste svijesti
Buđenje ženske moći kroz praktične vježbe

 

Oblik provjere znanja:

Praktično znanje se provjerava i usavršava tijekom svih modula i između njih kroz praktični rad i vođenje dnevnika.

Prijave i informacije na e-mail: putpremasebi@gmail.com

 

Iskustva dosadašnjih polaznica:

“Škola transformacije je u potpunosti promijenila moj pogled na život i utjecala na moj osobni rast kroz tehnike duhovnosti, samorazvoja, a najviše kroz putovanja uz meditacije kroz koje sam osobno dobila neprocjenjive uvide i odgovore na pitanja koja su me pratila cijeli život …. Spoznala sam tko sam uistinu i time „dobila krila“ za put prema zvijezdama , put prema istinskoj sreći!
Sada slijedim svoje osjećaje uz povjerenje u svoju dušu i beskrajno sam zahvalna na tome… jer iz dana u dan potvrđujem koliko je uistinu sve energija i sve što se treba događati, događa se, ma kako god na prvu to izgledalo… ubrzo se pokaže da se sve događa za naše najveće dobro…
Više se ne opterećujem time što će drugi misliti ako nešto „krivo“ kažem jer sada znam da greške nema, znam istinski tko sam i sve što radim je iz ljubavi i za ljubav … i ne može biti drugačije nego za moje najveće dobro i najveće dobro drugih.
Beskrajno sam ti zahvalna na svemu što dijeliš s nama kroz razne kanale; radionice, predavanja, youtube kanal…. ali posebno ti hvala na Programu Transformacije koji si oformila kako bi nam još više osvijetlila put prema nama samima ali i potaknula u nama onu dodatnu iskru ljubavi i vjere za rad s drugim dušama. ” A.R.

“Program Transformacije svakako preporučam svim dušama koje znaju da mogu i žele puno više u svom životu, ali zbog nedovoljnog poznavanje sebe, različitih životnih iskustava, nametnutih uvjerenja iz djetinjstva, potrebna im je podrška na putu prema sebi kako bi im se život uistinu transformirao.
Program će zasigurno svakome, tko je spreman promijeniti svoj život, omogućiti život u lakoći i ljubavi kroz tehnike, meditacije, grupnu razmjenu iskustava a samim time ostvarenje uspjeha u svakom segmentu i na najbolji mogući način.” F.R.

“Hvala Bojana tebi, beskrajno ti hvala, a želim zahvaliti i svim dušama (žene moje predivne) s kojima sam kroz školu transforamcije spoznala sebe!
Izrazito sam ganuta i već sad mi se plače jer će mi nedostajati naša jednomjesečna druženja. Ne mogu dovoljno opisati koliko su me radovala ta naša druženja i koliko si nam ti pri tome davala sebe, ne štedeći se ni u kom pogledu, nego uvijek sa naglaskom da možeš još. Na samom početku školice, na prvom modulu sam shvatila da nismo svi došli sa istom razinom svijesti i bila sam sa puno pitanja, kojima me um ograničavao, ali vrlo brzo sam počela shvaćati da je sve savršeno i da ti imaš veliki dar da prenosiš znanje i mudrost, jer si si dozvolila da budeš sve i ništa u isto vrijeme. Jedinstvo suprotnosti na djelu i kapa dolje …nema pogreški, svi smo dobili sve samo ako smo htjeli isključiti stare programe i spustiti se u srčeka.
Prenijela si nam lakoću i da odbacimo svaku dogmu i budemo što više svoje, a što manje tuđe jer u konačnici sve istine nepogrešivo vode ka jednom Izvoru.
VELIKO HVALA !!!” A.M.

“Odluka da želim bio dio programa došla je iz dubine mog srca, koje je unatoč mnoštvu znanja i “odrađenih” procesa bilo i dalje poprilično zatvoreno s dosta ljutnje, tuge, straha i zamjeranja zbog zaglavljenosti u prošlosti, a um je vrtio svoje filmove i nametao razne uloge koje sam igrala uvjerena da je upravo to ono što želim. Iz modula u modul, kroz razne procese, uvide, razgovore, meditacije, to se mijenjalo, još uvijek se mijenja i osnažuje me na svim razinama da živim svoju autentičnost, slobodu, ljubav i povjerenje. Za sve ono što bih se nekad “bičevala” jer sam mislila da bi trebalo biti drugačije (isprogramirana razno raznim pravilima i učenjima), sad prihvaćam kao blagoslove i u tome nalazim ljepotu (iako se ego ponekad jako buni), pa makar to značilo da ni ne znam točno što želim raditi, kuda idem i koji cilj želim ostvariti… Dobile smo puno divnih tehnika i “ALATA” :-)))) ali još divnije je s koliko ljubavi, strpljenja, iskrenosti, prihvaćanja i podrške si nas vodila kroz sve te spoznaje i promjene i na tome ti od srca HVALA!!! meni je ova škola najbolji i najvrijedniji poklon koji sam si poklonila!!!” S.R.

“Puno sam dobila u našoj školi i vjerujem da ću tek kroz sljedeće mjesece uistinu i vidjeti koliko mi je škola dala i promijenila život. Toliko se osjećam bogatom nakon svega što smo prošle. Tek sad osjećam da sam na pravom putu i da sam vođena. Puno toga je isplivalo na površinu, od toga koliko strahova (još uvijek) nosim u sebi, koliko se kompromitiram i ne živim sebe u svojoj punini. Alati koje sam dobila su mi jako dragocjeni, sada osjećam da si mogu pomoći na razne načine i da imam sve što mi je potrebno da svoj život učinim boljim. Budući da je sve što si nam dala bilo iz Duše, duboko i intenzivno, ne osjećam da smo trebale dobiti ništa manje ni više, već je sve bilo upravo onako kako je trebalo biti. Ništa ne mogu više dodati. Moja ti je Duša duboko zahvalna na svemu, a ja iz dana u dan polako uviđam koliko sam dobila za svoj rast. Ovo je bilo jedno predivno putovanje!!! ” M.R

“Što se mene tiče, tek s ovim osvrtom, za mene će fizički biti završen tvoj program. Vrijeme će pokazati što ću napraviti s primljenim znanjem. Nakon što si objavila da organiziraš program, na prvu sam zaključila: to je za mene i duboki osjećaj da će se sva učenja i saznanja u meni složiti i zaokružiti ponukao me da se prijavim. Prvog dana na putu do KUĆE ŽIVOTA srela sam dvoje bhakta – posvećenici koji služe s predanom ljubavlju. Za mene osobno, to je bio najbolji znak da sam na dobrom putu. Potvrdilo se da sam djelovala ispravno i iz svog najdubljeg osjećaja. Iz najtišeg mjesta u meni izvirao je najčišći glas.
Hvala ti što si se prepoznavala u nama i dopuštala da sebe prepoznamo u tebi, da pokažemo ono najljepše u sebi i ono što nam se manje sviđa, hvala ti na pravu da budem i zavidna, hvala ti na jasnom razumijevanju da nema razloga za postojanjem osjećaja krivice, hvala ti na razrješavanju obiteljskih vezanosti, hvala ti na odrađivanju s prošlošću, hvala ti na slobodnom govoru o prihvaćanju religije, hvala ti spoznaji da svi putovi vode prema našoj životnoj svrsi … dugo bih mogla nabrajati zahvalnosti. Ja ću sada, naučeno polako sistematizirati, izabrati što mi u ovom trenutku najviše odgovara za prakticiranje. Dijelit ću naučeno jer tako će se i moje znanje učvrstiti.” LJ.Z.

Related Posts

3 thoughts on “Program duboke osobne transformacije i osposobljavanja za rad sa drugima

 1. Josipa Kamenečki-Leljak napisao:

  Poštovana Bojana, da li ćete u 2023. godini održati program osposobljavanja za terapeuta za dušu – Put prema sebi?

 2. Josipa Kamenečki-Leljak napisao:

  Poštovana Bojana, da li ćete u 2023. godini održati program osposobljavanja za terapeuta za dušu – Put prema sebi?

  1. putps napisao:

   Hoću, draga Karmen

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)