BLOG, MOJI TEKSTOVI

“Pogrešna” odluka

Ne znam znate li da sam otvorila novi blog pod nazivom Put prema sebi by Bojana Svalina na google sučelju, sa namjerom da na njemu odgovaram na vaša pitanja. Dosad je na njemu nekoliko zanimljivih pitanja i vjerujem korisnih odgovora. Virnite kako to izgleda i ako osjetite da vam je potrebno, nastavite pratiti i čitati, a možda i dijeliti onima za koje osjetite da im je potrebno. Isto tako, ako imate pitanja na koja želite, naravno anonimno, odgovor, koji će pritom služiti i drugima, pošaljite ih na mail koji je naveden na ovom webu. Evo i linka na jedan tekst, prema kojem sam napisala i naslov Put prema sebi by Bojana Svalina

Kad smo već kod “pogrešnog” odabira, znajte da nešto kao pogreška ne postoji. Situacije u životu nam se događaju samo iz dva razloga,  da u njima uživamo ili da iz njih nešto naučimo. Ako tako gledamo na svoje odabire, onda imamo moć odlučiti ukoliko nam se nešto ne dopada, ako nas pritišće, guši, muči,… da to promijenimo. Kako to možemo promijeniti? Uglavnom najčešće ne tako da zavrnemo rukave i trošimo životnu energiju na mijenjanje, nego  da se zapitamo što je to u nama što je tako nešto privuklo u život. Kad to nešto “otkrijemo”, dalje je jednostavno i lagano. Zagrlimo sebe sa time u sebi, najjače na svijetu, volimo se najjače na svijetu, prihvatimo se kao savršeni i sa time. Upravo iz te ljubavi prema nama samima, iz tog prihvaćanja, …. a ne agresije na samog sebe kad smo najranjiviji,…. dolazi MIR, a iz mira se kreiraju impulsi unutar nas koji nas navode na promjenu ili se kreiraju izvan nas okolnosti koje same po sebi navode na promjenu ili mijenjaju situaciju sa lakoćom.

Ove sam godine trebala održati radionicu u Grčkoj, na Tasosu, od 01.07. do 10.07. U međuvremenu je došlo do promjene lokacije, o čemu sam proslijedila obavijest na društvenim mrežama, ali ne i ovdje, zato to sada činim. Nova je destinacija Halkidiki, Neos Marmaras- vila Parthenon https://goo.gl/g6BhVV
Dodatne informacije na +381 11 344 22 18, u terminu od 29.06. do 09.07. Prijave su moguće do 18.06.2018. godine i ako osjećate da vas ovaj aranžman privlači, pogledajte detalje na gore priloženom linku.

Nije slučajno da vam ovu obavijest stavljam pod naslovom “pogrešna” odluka. Tasos sam dogovarala u proljeće sa jednom divnom osobom, koja je bila zadužena u agenciji za holističke programe. U međuvremenu je osoba otišla na drugi kontinent i nedostatkom njezine energije koja je pokrenula ovakav vid odmora, nestao je i fokus na takve programe. Između ostalog i zbog toga se nije prijavio dovoljan broj osoba za Tasos, a osobe koje su se prijavile nismo htjeli iznevjeriti te se iz tog razloga Tasos zamijenio Halkidikijem. Ja sam imala priliku odlučiti hoću li sve otkazati ili pristati na izmjenu uvjeta. Odluka je bila pristati iako mi se činila “pogrešnom”, ali je osjećaj pogrešnosti bio manji od unutarnjeg impulsa koji je rekao pristani. Nisam znala zašto sam pristala, osim da je osjećaj za pristati bio jači od onog koji je rekao “to je pogrešno”. Svi koji me pratite znate da slijedim svoj osjećaj, jer mi životno iskustvo kaže da je to jedino ispravno, obzirom da su osjećaji govor duše. U međuvremenu sam saznala zašto je osjećaj bio da pristanem – nisam htjela iznevjeriti prijavljene. Zamislite, uhvatila sam se u mrežu “da mogu nekoga iznevjeriti, da ti neki ljudi nemaju svoje duše koje ih vode kroz život i koje im kreiraju iskustva koja su od iznimne važnosti za njihov razvoj i evoluciju”. I tako, po ne znam koji put u svojem životu sam dobila još jednu potvrdu da nema pogrešnosti, nego da je sve ili užitak ili prilika za učenje. Ja sam svoje učenje dobila i beskrajno je vrijedno. Samo zbog toga je vrijedila ta situacija. I još nešto, što moram napisati. Trenutno se za Halkidiki odlučilo 5 osoba. Ukoliko ih se ne prijavi više do 18.06., od tog će se aranžmana odustati. Sada duboko vjerujem da ukoliko do toga dođe je i to najbolje za sve, jer će svi kroz to dobiti nešto jako vrijedno za sebe. Zapamtite, nikad, ali baš nikad nema “pogrešnog” i život je uvijek na našoj strani, kako god situacije izgledale. Nije bitna situacija, nego naš pogled na nju. Ako se vidimo na Halkidikiju, to ćemo jako vježbati i osvještavati, između svega ostalog što ćemo dijeliti, a ako se ne vidimo, onda to znači da smo već podijelili i dobili sve što smo trebali dobiti i da nam više od toga ne treba.

One thought on ““Pogrešna” odluka

 1. KATARINA napisao:

  Draga Bojana
  Ja bih tako rado rezervisala ali nisam u mogucnosti sa slobodnim vremenom.
  Praticu Vas stalno nadajuci se da ce jednom iskrsnuti momenat kad cu i ja moci prisustvovati
  jednoj od konferencija ili susretima iscjeljivanja i kada ce se moji slobodni dani poklapati sa organiziranim terminima.
  U nadi susretu Vas puno pozdravljam i HVALA za sve sto ,,dijelite,,!!!
  KATARINA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *