Uncategorized

Petomjesečni PROGRAM OSOBNOG RAZVOJA I POVEZIVANJA SA SOBOM po metodi Bojane Svalina

Petomjesečni PROGRAM OSOBNOG RAZVOJA I POVEZIVANJA SA SOBOM

po metodi Bojane Svalina

Online zoomom!

30.09.2023. – 10.03.2024.

Program je isključivo za one koji su spremni transformirati svoj život i živjeti svoje potencijale, a ne programe i sjene. Družimo se zajedno tijekom pet mjeseci i radit ćemo na svim temama koje sam kroz višegodišnji rad na sebi i sa nekoliko tisuća klijenata otkrila kao ključne u promjeni načina života.

Program se održava 6. godinu za redom, izrađen je na temelju višegodišnjeg istraživanja, učenja, rada sa mnogobrojnim klijentima, kroz iskustva održavanja radionica i seminara, predavanja, pisanja članaka i knjige, kao i primjene i življenja naučenog i spoznatog u vlastitom životu. Svake godine program mijenjam i nadopunjujem, u skladu sa svojim istraživanjima, novim učenjima, te potrebama vremena u kojem živimo. Tako je i ove godine program modificiran i u njega su dodani arhetipovi i genski ključevi, kao ogromna pomoć u razumijevanju vlastitog života, svrhe, ali i programa koje živimo i koji nas sputavaju i ograničavaju da živimo svoju svrhu.

Primarna namjera programa je da svatko uz moju i podršku, kao i podršku grupe, prođe kroz vlastitu transformaciju i dobije alate da može svoj život živjeti svjesno i izaći iz modusa žrtve ili kontrole. Cilj nam je PREPUŠTANJE I KOKREACIJA SA ŽIVOTOM!

Sekundarna namjera programa je da svi koji osjećaju da se žele baviti savjetodavnim radom sa drugim ljudima, kroz program dobiju alate koji će im pomoći da se osjećaju sigurno u svom radu i da temeljeno na onom što će naučiti i spoznati mogu dublje i šire nadograđivati svoje znanje u onim dijelovima u kojima osjećaju da ih srce najviše vuče.

Opći cilj osposobljavanja:

Opći cilj osposobljavanja je, osim vlastite duboke transformacije i procesa kroz koje ćete osvijestiti i otpustiti duboke podsvjesne programe i obrasce, što je osnovna namjera, naučiti primijeniti to znanje za rad sa klijentima, ukoliko to želite.

Savladat ćete različite metode transformacije obrazaca, emocija i uvjerenja, razviti bio i energetski potencijal i naučiti rad sa energijama, razviti energetsku i emotivnu senzibilnost i intuiciju, upoznati se sa procesom iscjeljivanja kroz namjeru, koristiti se sinkronicitetima i poljem svih mogućnosti, naučiti analizirati snove, raditi na iscjeljenju vremenskih linija, te raditi sa poljem čiste svijesti. Bez obzira što ćete dobiti pregršt znanja i iskustva, te razmjene tretmana u radu sa grupom, po meni najvažnije što ćete dobiti je vlastiti proces preobrazbe, nakon kojeg ćete svjesnije, sretnije i ispunjenije živjeti svoj život, kao i da ćete upoznati sebi slične osobe, koji će vam možda biti suputnici i podrška kroz životno putovanje.

“Tijekom programa oboružala si nas nizom tehnika i metoda ali najveća od njih je metoda ljubavi, progovaranje iz duše.

To sam najviše osjećala, zbog toga sam se ježila. Upravo ta ljubav, ta jednota je od grupe predivnih ali različitih žena stvorila jedno tijelo i jedno srce. Bile smo tu jedna za drugu, dušom na dušu, srcem na srce, unatoč on lineu. Wooow, kakva je to energija bila!

Oduvijek sam tragala za mirom, za puninom, za životom bez straha. Molila se Bogu, meditirala, borila se protiv njega.

Kroz svjetlosno tijelo, meditacije i tvoje vodstvo kroz srce, spoznala sam da sam Božje dijete, da sam dio jednote, da pripadam sigurnoj cjelini, Iznenadilo me ganuće koje sam osjetila pri tome kao i suze u očima.

Uvijek sam bila podržana, u borbi sa strahovima, sam pobjeđivala. Ali mučila sam se…

Sada ih prihvaćam, znam da mi nisu gospodari, da dolaze iz uma, iz prethodnih iskustava, programa, da dođu i odu, ponekad me i štite.

Kroz tvoj program sam otvorila srce, izgradila povjerenje i ljubav prema životu, prema svakom ljudskom biću, prema slabosti, prema jakosti, prema sreći prema nesreći jer sve je onakvo kakvo treba biti i uvijek je.

Hvala ti draga Bojana, na tebi kakva jesi, na iskrenosti kojom sihronicitetno uvijek dodirneš “pravo mjesto” i iznova podsjećaš na povjerenje prema životu kroz prihvaćanje i ljubav.” Anita G., travanj 2023.

Opseg i trajanje:

Zajednički rad će trajati ukupno minimalno 100 sati kroz različite oblike rada.

Kroz ON LINE SUSRETE (platforma zoom) minimalno 48 sati, u što je uključena teorija i praksa. Kažem minimalno zato jer ukoliko osjetim da je grupi potrebno više vremena da usvoji i integrira znanje, rado ću organizirati dodatne susrete, jer sam poznata po tome da volim predati znanje u potpunosti i dati i više od onog što navedem da hoću.

U program je uključena aktivacija svjetlosnog tijela u trajanju 20 sati, a što će učesnici učiniti temeljem dobivenih snimljenih materijala SAMI kod kuće. https://putpremasebi.hr/aktivacija-tecaj-svjetlosnog-tijela/

Zajedno ćemo proći kroz iscjeljivanje namjerom kroz grupni rad na članovima programa i drugim klijentima koji se prijave za taj rad, a što ćemo raditi tijekom cjelokupnog programa u dogovorenim terminima na daljinu.

Učesnice će dobiti i kompletni snimljeni program „Sretna i svoja ja“ u trajanju 24 sata, kao i snimljene meditacije (6 sati) za povezivanje sa svojim emocijama, mislima, tijelom, unutarnjim djetetom, mudrom ženom, esencijom duše,…. koje će im pomoći da dublje, jasnije i kontinuirano spoznaju i integriraju sebe kroz sebe.

Od učesnika se očekuje da u periodu između susreta naučeno prakticiraju, da međusobno izmjenjuju i vježbaju naučene procese, te da vrijeme između susreta iskoriste za produbljivanje znanja iz različitih preporučenih izvora.

Dodatni bonus:

  • svim učesnicama ću napraviti HUMAN DESIGN analizu kroz individualne konzultacije do kraja programa,

  • literatura i skripte

Vrijeme održavanja:

Osposobljavanje će se održati kroz 16 ON LINE modula,  subotom i/ili nedjeljom od 18 do 21 sat.

Termini:

30.09. i 01.10.2023. subota i nedjelja od 18 do 21 sat

14. i 15.10.2023. subota i nedjelja 18 do 21 sat

28. i 29.10.2023. subota i nedjelja 18 do 21 sat

11. i 12.11.2023. subota i nedjelja 18 do 21sat

25. i 26.11.2023. subota i nedjelja 18 do 21 sat

10.12.2023. nedjelja 18 do 21 sat

17.12.2023. nedjelja 18 do 21 sat

13.01.2023. subota  18 do 21 sat

27. i 28.01.2023. subota i nedjelja 18 do 21 sat

10. i 11.02.2023. subota i nedjelja 18 do 21 sat

24. i 25.02.2023. subota i nedjelja 18 do 21 sat

10.03.2023. nedjelja 18 do 21 sat

U slučaju da je neki od termina sporan ili da dođe do nepredviđenih situacija, u dogovoru sa grupom, zakazat će se novi – zamjenski termin, koji će odgovarati svima.

Katalog znanja:

 • Razumijevanje i zakonitosti skladnog djelovanja organizma na materijalnoj, energetskoj i duhovnoj razini,

 • Prepoznavanje energije pomoću senzora na kapcima, EST – energy sensing tehnik (blinkanje) – aktivacija 7. osjetila,

 • Rad na podizanju bioenergetskog potencijala i samoiscjeljivanju,

 • Kineziološki testovi i njihova uporaba,

 • Ulazak u biopolje čovjeka i čitanje informacija, chanelling

 • Rad na vlastitim arhetipovima – darovi i sjene (istraživanje 12 ključnih arhetipova koje živimo),

 • Upoznavanje  4 primarna genska ključa i otkrivanje njihovog utjecaja na život (zbog čega smo ovdje i što nam je činiti, što sam došla tu naučiti, što me održava vitalnom i zdravom, koja je moja svrha i što me ispunjava)

 • Svjetlosno tijelo – aktivacija svih centara i 30 meditacija,

 • Intuitivni rad by Bojana (čišćenje karmičkih obrazaca),

 • DP4 i rad na otklanjanju nepoželjnih identiteta i sjena, rad sa traumama i strahovima, te kreiranje željenih osobina,

 • Transformacija života (rješavanje trauma, oslobađanje od identiteta, razrješenje negativnih emotivnih naboja, čišćenje straha od budućnosti, kreiranje novog života),

 • Integra protokol za rješavanje raznih vrsta problema i trauma,

 • Čišćenje prošlosti i budućnosti kroz vremenske linije,

 • Oslobađanje od identiteta,

 • Proces kreiranja i stvaranja željene realnosti

 • Putovanje kroz fizičko tijelo, uvid u disbalans i njegove uzroke, te pokretanje postupka samoiscjeljenja,

 • Proces iscjeljivanja kroz namjeru,

 • Human design individualo očitanje,

 • Snovi i njihova važnost na putu svjesnog življenja,
 • Polje čiste svijesti i rad u polju čiste svijesti,

 • Buđenje svjesne ženske energije kroz praktične vježbe,

 • Svjesno partnerstvo i kako ga ostvariti,

 • Obilje i kako ga privući,

 • Razne druge teme koje će se pojaviti tijekom programa, a hoće sigurno.

Oblik provjere znanja: praktično

Praktično znanje se provjerava i usavršava tijekom svih modula i između njih kroz praktični rad i vođenje dnevnika.Ukoliko su znanja usvojena, svaki učesnik će dobiti Cerfikat!

Program sastavila i uredila Bojana Svalina, životni učitelj

Prijave i informacije na e-mail: putpremasebi@gmail.com

Komentari dosadašnjih polaznica:

“Škola transformacije je u potpunosti promijenila moj pogled na život i utjecala na moj osobni rast kroz tehnike duhovnosti, samorazvoja, a najviše kroz putovanja uz meditacije kroz koje sam osobno dobila neprocjenjive uvide i odgovore na pitanja koja su me pratila cijeli život …. Spoznala sam tko sam uistinu i time „dobila krila“ za put prema zvijezdama , put prema istinskoj sreći!

Sada slijedim svoje osjećaje uz povjerenje u svoju dušu i beskrajno sam zahvalna na tome… jer iz dana u dan potvrđujem koliko je uistinu sve energija i sve što se treba događati, događa se, ma kako god na prvu to izgledalo… ubrzo se pokaže da se sve događa za naše najveće dobro…

Više se ne opterećujem time što će drugi misliti ako nešto „krivo“ kažem jer sada znam da greške nema, znam istinski tko sam i sve što radim je iz ljubavi i za ljubav … i ne može biti drugačije nego za moje najveće dobro i najveće dobro drugih.

Beskrajno sam ti zahvalna na svemu što dijeliš s nama kroz razne kanale; radionice, predavanja, youtube kanal…. ali posebno ti hvala na Programu Transformacije koji si oformila kako bi nam još više osvijetlila put prema nama samima ali i potaknula u nama onu dodatnu iskru ljubavi i vjere za rad s drugim dušama. ” A.R.

“Program Transformacije svakako preporučam svim dušama koje znaju da mogu i žele puno više u svom životu, ali zbog nedovoljnog poznavanje sebe, različitih životnih iskustava, nametnutih uvjerenja iz djetinjstva, potrebna im je podrška na putu prema sebi kako bi im se život uistinu transformirao.

Program će zasigurno svakome, tko je spreman promijeniti svoj život, omogućiti život u lakoći i ljubavi kroz tehnike, meditacije, grupnu razmjenu iskustava a samim time ostvarenje uspjeha u svakom segmentu i na najbolji mogući način.” F.R.

“Hvala Bojana tebi, beskrajno ti hvala, a želim zahvaliti i svim dušama (žene moje predivne) s kojima sam kroz školu transforamcije spoznala sebe!

Izrazito sam ganuta i već sad mi se plače jer će mi nedostajati naša jednomjesečna druženja. Ne mogu dovoljno opisati koliko su me radovala ta naša druženja i koliko si nam ti pri tome davala sebe, ne štedeći se ni u kom pogledu, nego uvijek sa naglaskom da možeš još. Na samom početku školice, na prvom modulu sam shvatila da nismo svi došli sa istom razinom svijesti i bila sam sa puno pitanja, kojima me um ograničavao, ali vrlo brzo sam počela shvaćati da je sve savršeno i da ti imaš veliki dar da prenosiš znanje i mudrost, jer si si dozvolila da budeš sve i ništa u isto vrijeme. Jedinstvo suprotnosti na djelu i kapa dolje …nema pogreški, svi smo dobili sve samo ako smo htjeli isključiti stare programe i spustiti se u srčeka.
Prenijela si nam lakoću i da odbacimo svaku dogmu i budemo što više svoje, a što manje tuđe jer u konačnici sve istine nepogrešivo vode ka jednom Izvoru.
VELIKO HVALA !!!” A.M.

“Odluka da želim bio dio programa došla je iz dubine mog srca, koje je unatoč mnoštvu znanja i “odrađenih” procesa bilo i dalje poprilično zatvoreno s dosta ljutnje, tuge, straha i zamjeranja zbog zaglavljenosti u prošlosti, a um je vrtio svoje filmove i nametao razne uloge koje sam igrala uvjerena da je upravo to ono što želim. Iz modula u modul, kroz razne procese, uvide, razgovore, meditacije, to se mijenjalo, još uvijek se mijenja i osnažuje me na svim razinama da živim svoju autentičnost, slobodu, ljubav i povjerenje. Za sve ono što bih se nekad “bičevala” jer sam mislila da bi trebalo biti drugačije (isprogramirana razno raznim pravilima i učenjima), sad prihvaćam kao blagoslove i u tome nalazim ljepotu (iako se ego ponekad jako buni), pa makar to značilo da ni ne znam točno što želim raditi, kuda idem i koji cilj želim ostvariti… Dobile smo puno divnih tehnika i “ALATA” :-)))) ali još divnije je s koliko ljubavi, strpljenja, iskrenosti, prihvaćanja i podrške si nas vodila kroz sve te spoznaje i promjene i na tome ti od srca HVALA!!! meni je ova škola najbolji i najvrijedniji poklon koji sam si poklonila!!!” S.R.

“Puno sam dobila u našoj školi i vjerujem da ću tek kroz sljedeće mjesece uistinu i vidjeti koliko mi je škola dala i promijenila život. Toliko se osjećam bogatom nakon svega što smo prošle. Tek sad osjećam da sam na pravom putu i da sam vođena. Puno toga je isplivalo na površinu, od toga koliko strahova (još uvijek) nosim u sebi, koliko se kompromitiram i ne živim sebe u svojoj punini. Alati koje sam dobila su mi jako dragocjeni, sada osjećam da si mogu pomoći na razne načine i da imam sve što mi je potrebno da svoj život učinim boljim. Budući da je sve što si nam dala bilo iz Duše, duboko i intenzivno, ne osjećam da smo trebale dobiti ništa manje ni više, već je sve bilo upravo onako kako je trebalo biti. Ništa ne mogu više dodati. Moja ti je Duša duboko zahvalna na svemu, a ja iz dana u dan polako uviđam koliko sam dobila za svoj rast. Ovo je bilo jedno predivno putovanje!!! ” M.R

“Što se mene tiče, tek s ovim osvrtom, za mene će fizički biti završen tvoj program. Vrijeme će pokazati što ću napraviti s primljenim znanjem. Nakon što si objavila da organiziraš program, na prvu sam zaključila: to je za mene i duboki osjećaj da će se sva učenja i saznanja u meni složiti i zaokružiti ponukao me da se prijavim. Prvog dana na putu do KUĆE ŽIVOTA srela sam dvoje bhakta – posvećenici koji služe s predanom ljubavlju. Za mene osobno, to je bio najbolji znak da sam na dobrom putu. Potvrdilo se da sam djelovala ispravno i iz svog najdubljeg osjećaja. Iz najtišeg mjesta u meni izvirao je najčišći glas.

Hvala ti što si se prepoznavala u nama i dopuštala da sebe prepoznamo u tebi, da pokažemo ono najljepše u sebi i ono što nam se manje sviđa, hvala ti na pravu da budem i zavidna, hvala ti na jasnom razumijevanju da nema razloga za postojanjem osjećaja krivice, hvala ti na razrješavanju obiteljskih vezanosti, hvala ti na odrađivanju s prošlošću, hvala ti na slobodnom govoru o prihvaćanju religije, hvala ti spoznaji da svi putovi vode prema našoj životnoj svrsi … dugo bih mogla nabrajati zahvalnosti. Ja ću sada, naučeno polako sistematizirati, izabrati što mi u ovom trenutku najviše odgovara za prakticiranje. Dijelit ću naučeno jer tako će se i moje znanje učvrstiti.” LJ.Z.

“Zahvaljujem ti na svemu što si napravila za mene i od mene, zahvaljujem na putu kojeg si mi pokazala. Teško je biti u ulozi žrtve, teško je biti hrčak koji se vrti u krug i ne vidi izlaz. Znaš i sama da se nisam nikako mogla odlučiti mogu li upisati program i krenuti na to putovanje s tobom i divnim ženama u grupi. No, moja duša je znala da je došlo moje vrijeme i gurnula me na ovaj put, put koji si mi osvijetlila na svim razinama. Hvala ti što si uvijek tu i što ti nikad nije teško pružiti ruku. Malo je učitelja kao ti koji toliko nesebično daju sve od sebe i više od toga. U svakom susretu si me uvijek i uvijek iznenadila, baš si kao mađioničar koji stalno vadi iz svog šešira nove “trikove”, nova znanja. Učitelj koji daje nesebičnu ljubav, učitelj koji daje sebe i sve od sebe. Hvala ti na tome. Hvala ti, hvala Bojana na svemu!” Ž.V.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)