Uncategorized

Otkloni prepreke na putu – online radionica

Otkloni prepreke na putu

4 x 2 sata

četvrtkom od 19 do 21

praktična online radionica

Ostvarila sam sve svoje ciljeve koje sam si zadala, čak i one koji su se činili nemogućim, ne samo meni, već mnogima.  Nisam ciljeve ostvarila zato što sam ih vizualizirala ili afirmirala. Ostvarila sam ih zato što sam ih birala dušom i dozvolila životu da mi pomogne maknuti sve prepreke na mom putu, kao i da mi pomogne odustati bez žaljenja od onih ciljeva koji nisu za moje najveće dobro, koliko god se činili primamljivim.

Imam želju, znanje i iskustvo koje sam sakupila po putu, ponovno podijeliti sa osobama koje imaju potrebu za tako nečim, kako živjeti svoju autentičnost i kako kroz svjesni život unutar sebe svjesno kreirati.  Prvu takvu radionicu sam održala u studenom prošle godine. Na kraju teksta ćete pronaći uputu o plaćanju kroz koju će vam biti jasno sa kojim povjerenjem koncipiram ovaj program. Reći ću vam iskreno, danas mi je – dakle, 5 mjeseci poslije radionice – na račun sjela 6. uplata drugog dijela, a ukupno je na radionici bilo 10 divnih žena. Od 10 šest je žena ostvarilo svoje ciljeve, a ostale 4 su još u procesu. Nisam te žene nikad upitala hoće li mi platiti, jer pravila su jasno postavljena i kao takva su odraz povjerenja u život unutar sebe koji me na ovo inicira. Iako nisam planirala održati ovu radionicu sada, upravo je 6. uplata u meni upalila jak impuls da je sada potrebna i zato je objavljujem.

“Radionica je bila divna, neizmjerno mi je drago što si ju održala i što sam sudjelovala. Jučer si rekla toliko toga važnoga i vrijednoga, to će trebati preslušavati mnogo puta da se potpuno usvoji. Pravo malo bogatstvo mudrosti”. Anita Bilić

U životu imamo ciljeve i želje i sve dok ih imamo u nama postoji volja za životom koja nas motivira da kroz život sakupljamo iskustva. Kao takvi, ciljevi i želje su jako dobri, jer su pogonsko gorivo života.

Ono što je nezgodno sa ciljevima je frustracija zbog otežanog ostvarivanja ili neostvarivanja. Ta je frustracija gora od odustajanja od cilja sa kojim zapinjemo, jer nas blokira i u drugim segmentima života kroz nemoćnu sliku o sebi koju gradimo kroz nju. Svjesno odustajanje od cilja je skroz legitimno i dobro rješenje, kad smo sve učinili, a cilj ne možemo postići ili jako zapinjemo u njegovom ostvarenju. Ono daje mir i osjećaj da je sa nama sve u redu.

Često ciljeve ne možemo ostvariti zato što nisu za naše najveće dobro i na taj nam način život govori da odustanemo od njih i da ga prestanemo kontrolirati, nego da surađujemo sa njim na drugačiji način. Za to nam služe sinkroniciteti kao odgovori na to jesu li ti ciljevi doista najbolji za naš životni put.

Ako su odgovori sinkroniciteta pozitivni, a mi i dalje muku mučimo sa ostvarenjem, dobro je provjeriti sa sobom nije li ostvarenje blokirano ili otežano zbog naših blokirajućih uvjerenja. Na takav način ne samo da si pomažemo otkloniti prepreke na putu, nego se još dublje sidrimo unutar naše suštine, još jače osjećamo svoju istinsku moć i vjeru u život i kreaciju koja nas okružuje.

Želim sa vama podijeliti korisne načine da kroz postavljanje ciljeva dođete do svoje suštinske moći i jasnoće što stvarno i istinski želite u životu i kako do toga doći bez osjećaja frustracije ili nemoći. Jednako tako, želim vas naučiti kako kroz komunikaciju sa sinkronicitetima naučiti raspoznati koji su ciljevi dobri, a koji trenutno ne rezoniraju sa putem najvećeg dobra za vas. I u konačnici, želim vam pokazati kako otkloniti blokirajuća uvjerenja koja nas spriječavaju da živimo iz svoje moći, kojom smo svi, bez izuzetka, obdareni obilato.

Znanje i iskustvo ću vam prenijeti kroz 4 online radionice (zoom) u trajanju 2 sata, četvrtkom od 19 do 21 sat:

Raspored i teme:

  1. Sinkroniciteti u svrhu pomoći kod ostvarivanja ciljeva – 20.04.2023.

  2. Vođeni proces ulaska u polje čiste svijesti i kreiranje simbola – 27.04.2023.

  3. Procesi sa čišćenje blokirajućih uvjerenja – 04.05.2023.

  4. Pitanja, nejasnoće, podjela iskustava – 11.05.2023.

Susreti će se snimati i svaki sudionik će dobiti snimku susreta!

Cijena i način plaćanja:

Obzirom da je ovo radionica koja nudi praktična rješenja, odlučila sam da plaćanje bude maksimalno pošteno i da platite samo ono što ste istinski i dobili u praksi, pod uvjetom da doista dosljedno primijenjujete naučeno. To znači slijedeće:

Puna cijena radionice je 200 EUR, no vi plaćate polovicu od 100 EUR prilikom prijave na radionicu, a ostatak od 100 EUR plaćate tek kada i ako ostvarite jedan cilj koji ćete si zadati tijekom radionice i na kojem ćete raditi po metodologiji koju ćete naučiti.

Ja neću kontrolirati jeste li cilj ostvarili ili ne, nego ću sa punim povjerenjem vama prepustiti da slijedite svoju savjest i činite po njoj.

Na ovo sam se odlučila jer vjerujem u ono što nudim, kao i u ljude.

Informacije i prijave:

putpremasebi@gmail.com

Related Posts

One thought on “Otkloni prepreke na putu – online radionica

  1. Dijana Savić napisao:

    Draga… Ja sam jedna od boraca u vojsci svjetlosti(kako netko reče), i jednako tako pomno pratim tvoje pisanje, videa, poruke u njima, puteve na kojima nam pokazuješ kako pronači svijetlo. Kod mene dugo traje proces,pratim te godinama i nisam nikad više ista, ali treba mi još puno toga, da ostvarim mene novu. Ponekad mi se čini da tapkam u mjestu, jer padam i dižem se.. Što je u konačnici i život. Osnov je da sve razumijem, znam i vjerujem, ali tu smo da učimo i time mijenjamo ono što nije dobro.. Kad nije dobro. Ti si moj anđeo, onaj skromni, topli, nenametljiv..ali snažan. S radošću čekam svako tvoje pojavljivanje, a kako je situacija kod mene složena i isprepletena sa zdravljem i pronalaskom,konačno mira u svome na svome(kojeg nisam još ostvarila), nema smisla je opisivati. Želim samo upijati tvoje riječi i primjenjivati barem dio po dio, za sebe. Hvala na svemu, na tvojoj otvorenoj čistoj duši i netko je napisao da nema riječi, jednostavno, da ponestaju, da opišu svijet koji stvaraju naše energije, vođene tvojim iskustvima, toliko bliskih našim životima.. I tako, da te molim da ustraješ koliko možeš, da se ne umoriš, jer postojimo, puno nas koji smo tu, stalno uz tebe i uvjerena, sam da si zajednički dajemo snagu za dalje. Hvala, i moja ljubav je velika i ima je dovoljno za tebe, za sve naše povezane duše. Jer svi smo mi jedno. Grlim i čvrsto stiščem u zagrljaju ❤️❤️❤️❤️

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)