BLOG, MOJI TEKSTOVI, RADIONICE UŽIVO

Osvještavanje, otpuštanje, kreiranje

Satsang, radionica i meditacija sa Bojanom

četvrtak 25.07.2019.

u Zagrebu

Makronova, Ilica 11/1

Od 18 do 21 sat

Kako ništa u životu nije slučajno, tako nije niti slučajno da sam baš 25.07. u svom rodnom gradu. Prema mayanskom kalendaru 25.7. je Dan izvan Vremena. Odlučila sam dio svog vremena investirati u opće dobro i zajedno sa vama, koji ćete se odlučiti za ovo druženje, učiniti svijet ljepšim mjestom. Na satsang-radionici ćemo:

  • pričati o svemu što nas sputava da kreiramo svoj život u skladu sa sobom,

  • osvijestiti nesvjesne sadržaje koji nas u tome priječe,

  • zajedno meditirati – osvještavanje i otpuštanje nesvjesnih sadržaja, vizualizacija željene realnosti

  • odgovarat ću na vaša pitanja.

Da osjetite važnost datuma radionice, kao i sinkroniciteta koji se pobrinu da svi koji su spremni duboko raditi na sebi za to uvijek imaju prilike, dijelim sa vama još malo informacija iz mayanskog kalendara.

Na Dan izvan Vremena, 25.7., slavimo Univerzalno opraštanje, Ljubav, Mir, Slobodu i Jedinstvo za sva bića na planeti. Slavimo svoju istinsku prirodu, povezanost sa cijelom kreacijom, odašiljemo Ljubav i zahvalnost Majci Zemlji.

Na Dan izvan vremena pozvani smo gdje god da se nalazimo, isključiti mobitele, kompjutere, TV … Pozvani smo vizualizirati svijet kakvog želimo vidjeti, budućnost jedinstva, harmonije i slobode za sva bića.

Od 2013. godine za svaku mayansku godinu otvaraju se po jedna Svjetlosna Vrata. Sa ulaskom u ovu novu godinu otvaramo Ljubičastu zraku: Duh Božanske sveprisutnosti i Vrhovne ljubavi!

I za kraj, upravo sam dobila poruku N.D. Walsha, koja kaže:

Stvaranje je najviši oblik Božanstva i naše pravo stečeno rođenjem. Istina je da stvaramo cijelo vrijeme. Središnje pitanje u životu jest stvaramo li svjesno ili nesvjesno.”


Nema više dvojbe da svi koji ovo čitate, čitate to sa dubokim razlogom. Osjetite u svom srcu da li je Makronova 25.07. u 18 sati mjesto gdje vi želite i trebate biti. Ako je, prijavite se!

Prijaviti se možete na e-mail putpremasebi@gmail.com

Kotizacija je 300 kn.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *