Uncategorized

Online radionica “U mom tijelu su ključevi mog zdravlja” – 16.05.2022. online

U mom tijelu su ključevi mog zdravlja

ZOOM, 16.05.2022. 18.30 – 21 sat

Osjećam snažan poriv iznutra, onima koji osjećaju da im je to potrebno, prenijeti znanje kako je moguće komunicirati sa vlastitim tijelom i samoiscjeljivati se ili pomoći drugima da se samoiscjeljuju kroz iscjeljenje emotivnih trauma koje su zaglavljene unutar njega.

Učinit ću to kroz online radionicu “U mom tijelu su ključevi mog zdravlja”, koju ću održati u ponedjeljak 16.05.2022. preko zoom-a, s početkom u 18.30 sati. Datum nije izabran slučajno, nego je došao intuitivno i vrlo jasno. Naime, 16. je broj Arhanđela Natanijela, velikog transformatora svega onoga što nam više ne služi. Isto tako, tog je dana pomrčina mjeseca, te prilika za rješavanje svega onoga što nam više ne služi i to ITEKAKVAAAA! Pravi dan za novi život u kojem bolest prestaje biti tema, a zdravlje počinje biti način života.

Proces koji ću vas naučiti bio je prvi proces kroz koji sam osobno prošla nakon prve kemoterapije. Kroz njega me vodila doktorica Senija Grčić. Tada sam, osim dijagnoze karcinoma dojke, imala i dva mioma na maternici i gastritis, te još neke druge dijagnoze, kojima se tada nisam bavila. Radi se o procesu koji je kreirala Brandon Bays i o njemu napisala knjigu koja se zove Putovanje. Preporučam vam da jednog dana pročitate knjigu i kroz nju dublje osvijestite kako nastaju bolesti, ali i kako se mogu izliječiti. Brandon je godinama bila u duhovnosti i silno ju je pogodilo kad je saznala da je unatoč zdravom i “duhovom” pristupu životu razvila tumor u maternici veličine rukometne lopte, koji je prijetio puknućem, te joj je preporučena hitna operacija. Nije se mogla pomiriti sa time da ne pokuša na drugačiji način izliječiti svoj tumor i dogovorila je sa svojom liječnicom da joj da 6 tjedana vremena u kojem će si dati priliku naći uzroke tumora i tako se izliječiti. Krenula je na unutarnje i vanjsko putovanje, pa je tako nazvala i knjigu, opisujući putovanje kroz koje je prošla. Tijekom tog putovanja poslušala je svaki impuls koji je došao iz centra njezine duše. To ju je odvelo na razna mjesta i povezalo sa raznim ljudima. Na jednom od tih putovanja, tijekom jedne masaže, dobila je direktno iskustvo povezivanja sa svojim tijelom i način kako se povezati sa traumom u tijelu i kako je razriješiti.

Nakon 6 tjedana, njezin je tumor bio puno manji, ali nije nestao. Bila je jako razočarana što se nije uspjela samoiscijeliti u tih 6 tjedana, dok u razgovoru sa prijateljem nije shvatila da je iscjeljenju potrebno vrijeme i da je taj proces u tijeku, što je pokazivalo i drastično smanjenje tumora. Ukratko, tumor je nestao nakon još nekoliko tjedana i Brandon je danas zdrava žena koja putuje svijetom i prenosi svoje znanje dalje.

Na kraju teksta pogledajte svjedočanstva sa iste radionice koju sam prvi put održala 11.02.2021. godine. Tada je radionica bila na dan gospe od zdravlja, isto simbolički i dušom izabran datum. Za takve radionice koje duboko zadiru u život i traume, mora se osjetiti i dušom datum odabrati, jer moraju biti podržane i potrebne.

Što se dogodilo kod mene nakon procesa koji sam odradila sa dr. Grčić prema metodologiji Putovanja? Nakon 6 mjeseci nije bilo ni traga miomima, a gastritis je nestao relativno brzo. Karcinom dojke je izliječen i već 16 godina(radionica je 16. dana u mjesecu!!!) kao zdrava žena govorim o putu prema sebi. Ne mogu tvrditi da mi je pomoglo isključivo Putovanje, jer nemam za to egzaktne dokaze, ali ono što sam dobila i osvijestila kroz njega, bilo je toliko vrijedno, da to znanje vrijedi širiti dalje. To je proces koji možemo raditi sami sa sobom, ali i voditi druge kroz njega. Vrlo je dubok, osviješćujući, transformativan i iscjeljujući, a osjećaj zahvalnosti i ljubavi koji se osjeća nakon njega je nemoguće opisati, jer ga treba doživjeti.

Nakon što sam osjetila dobrobiti Putovanja u svom životu, prvom prilikom sam otišla na seminar Brandon Bays i učila od nje osobno ovu predivnu metodologiju. Imala sam sreću da me osobno provela kroz iskustvo Putovanja. Energija koja se stvori na njezinom seminaru je nešto što se ne da opisati riječima, jer ljubav i zahvalnost se mogu jedino iskustveno doživjeti. Svjedočila sam iskustvima mnogobrojnih sudionika njezinog seminara i tijekom i nakon njega, koje su govorile o iscjeljenju. No, svjedočim tome i kroz primjenu ove metode u svom radu, ali i u svojem životu, jer je primijenim svaki put kad osjetim da je nešto unutar mene otišlo u smjeru suprotnom od zdravlja.

Ako ste spremni naučiti PUTOVANJE, imate priliku 16.05.2022. od 18.30 do 21 sat, na online radionici “U mom tijelu su ključevi mog zdravlja”.

Kažu da je nadolazeće zlatno doba ono u kojem nema bolesnih. U to duboko vjerujem, jer bolest tijela je odraz bolesti duše u velikoj većini slučajeva, a duša je bolesna kada ne živimo iz nje, nego iz svojih uvjerenja i zatomljenih trauma.

Nakon održane radionice, moj je savjet da se grupa poveže i međusobno razmjenjuje procese, jer to služi dubljem razumijevanju i učenju, ali i od vas čini vrste praktičare te metodologije, kao i što vam pruža mogućnost da napravite više procesa sa sobom ili drugima. To nije nužno, ali je ljekovito, poticajno i moćno.

 

Energetska razmjena:

400 kn ili 55 EUR

Bonus:

U energetsku razmjenu je uključen i dodatni bonus susret koji će služiti pitanjima i odgovorima, koje bi se mogle pojaviti tijekom rada, kao i podjelom iskustva i tvz. čuda koja će se sigurno nakon procesa događati u životu.

 

Za dodatne informacije i prijave možete me kontaktirati putem e-maila: putpremasebi@gmail.com

 

Svjedočanstva sa prve radionice održane 11.02.2021.:

“Putovanje” je divno, izmjenila sam proces s jednom od zena i dogovorile nastaviti raditi i u buducnosti, a radim i sama uz snimku bar dva puta nedjeljno. Proces mi je tako lego kao nijednu metodu od prije, ali emotivna ciscenja i duboki duboki uvidi koji nastupaju nakon toga su posebna prica, no to prociscavajuce iskustvo mi je itekako trebalo. Jedva cekam integracijski online susret. V.T.


Beskrajno HVALA za predivno druzenje i deljenje znanja i spoznaja. Totalno sam pod utiskom, evo svo vreme prepricavam muzu kako je tekla radionica i kako su mi se javljale slike iz detinjstva koje su bile duboko potisnute. M.R.

Naracito mi je mocno bilo Vase izlaganje o zenama i seksualnosti…toliko istine ste izrekli i bitnih stvari na koje niko i ne obraca narocito paznju, nazalost. Vasa energija mi je predivna od prvog videa, ali ovo je potpuno drugi nivo. Zaista ste rodjeni za taj posao 🙂

J.L.

Jos jednom hvala na svemu i radujem se jos jednom druzenju.

Lj.M.

Draga Bojana, bilo je izuzetno snažno i moćno, pogotovo meni koja sam ti tvrdila “ja sam zdrava”.

Fizički možda i jesam, ali emotivno sam kao cjediljka probušena s puno rana (sličnih onima koje si ti za sebe večeras opisala, poznate su mi), od kojih se jedna večeras otvorila.

Hvala ti na tome, kao i na uvidu da je nisam do večeras bila iscjelila, iako sam je oprostila.

Nemam riječi, još sjedim sama u sobi i sakupljam se, prije nego se pridružim ostatku family.

Grlim te dušo mila i neizmjerno sam ti zahvalna!!!

L.L.

Hvala ti draga Bojana.

Meni je ovo bilo odlično iskustvo. Kao da su mi  neke  blokade nestale.Osjetila sam jedno super olakšanje u prsima i trbuhu.

M.P.

Related Posts

One thought on “Online radionica “U mom tijelu su ključevi mog zdravlja” – 16.05.2022. online

 1. Gordana Herceg napisao:

  Draga Bojana,
  pratim Vaš rad već dulje vrijeme i zaista neđem gotovo uvijek nešto što me inspirira na vlastitom putu. Hvala najljepša na svemu što dijelite s nama.
  Zanima me na koji način je moguće sudjelovati na Vašem webinaru Petkom s Bojanom, da li se treba negdje prijaviti, jer ja to pogledam kasnije kad mi dođe, a u vrijeme streeminga ne znam se uključiti.
  Slijedeće moje pitanje je vezano uz Putovanje seminar U mom tijelu su ključevi mog zdravlja. Pročitala sam knjigu i metoda Brandon Bays mi se čini OK, jer vjerujem kako svi imamo spremljene emocije i traume u nekim zaključanim ladicama kojih nismo niti svjesni. Zanima me do kad se treba prijaviti i kolika je cijena seminara?
  Hvala najljepša i šaljem Vam zagrljaj,
  Gordana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)