Uncategorized

ONLINE RADIONICA TUMAČENJA SNOVA

TUMAČENJE SNOVA
online radionica zoom-om
subota 20.02.2021. od 19.30 do 21 sat

Imate li s vremena na vrijeme teške snove koje ne možete samo tako izbaciti iz glave i nelagodno se osjećate kad ih se sjetite? Vjerujem da bi vam puno značilo da ih znate ispravno protumačiti i tako sebi pokloniti mir.

Svjedočanstvo:
Imam san koji mi se ponavlja godinama i koji me jako mučio. Toliko da nisam htjela ni da se prijavim na ovu radionicu i podsjećam se na njega.
I odlučih se jutros da uradim analizu. Kakvo olakšanje. Pa poruka je zapravo oslobađajuća i divna. Fenomenalan osjećaj. Hvala od srca. J.M.

Naučiti analizirati snove je moguće i nije čak ni teško, a za to vam ne treba sanjarica. Dapače, zaboravite na nju, jer tumačenje snova je nešto vrlo osobno i duboko. Naša duša komunicira sa nama putem snova. Kroz simboliku snova nam šalje vrijedne i važne poruke za naš život. Koliko god san grozno izgledao i strašio nas, najčešće je poruka uvijek izrazito podržavajuća i oslobađajuća.

Ja rijetko pamtim snove. Odlučila sam ih prestati pamtiti još u pubertetu, jer sam do tada sanjala istinski strašne snove. U mojim snovima sam uvijek bila bespomoćna žrtva raznih nemani i strašnih ljudi. Tada nisam znala da su to poruke od strane duše i tražila sam način da se riješim snova. I doista sam “prestala” sanjati. To naravno nije moguće, jer mi smo bića snova, ali ja sam svoje snove prestala pamtiti. Moje se biće pobrinulo da mi sakrije sjećanje na njih, jer sam to svim srcem poželjela u grču da se zaštitim od njihove strahote.

Međutim, kad su snovi bili izuzetno bitni kao prenosioci poruka, tada se moja duša pobrinula da budu toliko upečatljivi da ne samo da su me probudili nego mi danima i mjesecima nisu izlazili iz glave. To je doista bilo neugodno i poželjela sam se spasiti i od toga. Spas je došao kroz nauk o tumačenju snova, koji mi je skinuo ne samo strah od sanjanja, nego i strah od poruka koje snovi nose. Kao što sam već rekla, one su uvijek za nas podržavajuće i vrlo značajne i duboke.

Postoje mnogi načini kojima se mogu analizirati snovi, a ja ću vam pokazati dva koja i sama koristim i svaki put kad ih upotrijebim budem ispočetka zahvalna što sam naučila to, za mene, vrijedno znanje.

Prije nekoliko dana sam održala prvu radionicu tumačenja snova za zatvorenu grupu ljudi sa kojima sam u procesu prisutnosti, uslijed kojeg se i snovi često znaju intenzivirati. Osim što je energija na radionici bila podržavajuća, povratna informacija kroz svjedočanstva koja sam dobila nakon radionice me još jače ponukala da tu radionicu ponudim javno.

Stoga svi koji osjećate da bi vam to jednostavno znanje bilo vrijedno i da bi vas oslobodilo od “noćne more” kroz teške snove, imate mogućnost savladati to znanje na online radionici preko zoom-a

TUMAČENJE SNOVA
subota 20.02.2021. od 19.30 do 21 sat

Na radionici ću vas naučiti ne samo kako ćete analizirati svoj san, nego kako možete analizirati i snove svoje djece. Naime, manja djeca teško mogu koristiti jezik asocijacija kojima ćemo se mi služiti, ali zato postoji jedan drugi jezik, kojima vi za njih možete nepogrešivo doći do poruke njihovog sna i tako umiriti i njih i sebe.

Naknada za sudjelovanje: 150 kn ili 20 EUR.
Informacije i prijave: putpremasebi@gmail.com

Napomena: oni koji iz nekog razloga ne mogu sudjelovati na radionici, mogu naručiti snimku prve radionice uz naknadu od 100 kn ili 14 EUR.

Svjedočanstva:

Bila sam na radionici snova u ponedjeljak. Puno sam naučila i bila mi je korisna.V.B

Imam san koji mi se ponavlja godinama i koji me jako mučio. Toliko da nisam htjela ni da se prijavim na ovu radionicu i podsjećam se na njega.
I ukakih se jutros da uradim analizu. Kakvo olakšanje. Pa poruka je zapravo oslobađajuća i divna. Fenomenalan osjećaj. Hvala od srca. J.M.

Hvala ti Bojana na ovoj radionici, nisam znala što i kako će biti, međutim sam ugodno iznenađena i svakako ću upotrijebiti metodu koju si nam prenijela. Ja sam zapravo oduševljena tobom i što postoji osoba oriđiđi, svoja i to se kuži da govoriš iz središta povezanosti. Puno ti hvala od srca, jako te volim čuti što imaš za reći. Ti si zaista pravi autoritet i kako je to zanimljivo što pravi autoritet prihvaćam bez imalo otpora već sa radošću. D.D.

Radionica je bila odlična! Uspjela sam analizirati svoj komplicirani san koji sam sanjala kada sam prije spavanja dala namjeru da sanjam nešto što će mi služiti.
Zaključak mi je bio: da bi došla do sebe trebam usporiti i prespavati prije donošenja odluka. V.A.

Uglavnom, od srca ti hvala na svemu što si nas naučila i svemu što dijeliš s nama kako bi svijetlili sebi i drugima!
Kada se nađem pred zidom uvijek te se sjetim i ponovim u glavi – pleši onako kako ti srce svira. M.M

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)