Uncategorized

ONLINE radionica KVANTNE TRANSFORAMCIJE

ONLINE radionica KVANTNE TRANSFORMACIJE

četvrtak 28.10. 18 – 20 sati

Svjedočim u posljednje vrijeme koliko ljudi umom nastoji grčevito riješiti svoje probleme i kako ih to dovodi u anksioznost, frustraciju, ljutnju i nemoć. Još se donedavno i moglo tako rješavati probleme, mada to nikad nije bio najbolji način, ali svijest se toliko podigla da takav način više ne djeluje i vodi u još veće probleme i grč. Ovo su vremena u kojima se problemi rješavaju na potpuno drugačiji način i tko to ne shvati, biti će mu sve teže živjeti.

Postoji pet načina postojanja – žrtva, kontrolor, onaj koji prihvaća i prepušta se, kokreator i potpuno svjesno biće. Kad živimo iz uma, uvijek živimo u obrascu žrtve ili kontrole. Samo kad dozvolimo životu da djeluje kroz nas, postajemo kokreator i u konačnici slobodno i svjesno biće. Mnogi misle da žele biti slobodni, no gola je istina da ljude sloboda plaši i da se um opire i rukama i nogama da ju spriječi i tako nas drži u živom pijesku žrtve i kontrole.

Kvantna transformacija nije ni tehnika, ni metoda, mada naravno da ima svoja pravila i svoju metodologiju. Ona je daleko više od toga. Ona je naše spajanje sa kvantnim poljem, sa sviješću, sa životom. Kvantna transformacija je izrazito jednostavan i moćan način da se usudimo prepustiti životu, jer ćemo imati vrlo brze i praktične senzacije da je to, prije svega, sigurno. Osim što ćemo vidjeti da je sigurno, vidjet ćemo i da je moćno, praktično, iscjeljujujuće, podržavajuće i djelotvorno.

Kvantna transformacija se može upotrijebiti u različitim životnim oblasima:

  • poboljšanje zdravlja

  • ostvarivanje ispunjavajućih i kvalitetnih odnosa

  • rješavanje problema (emotivnih, poslovnih, financijskih,…)

  • iscjeljivanje odnosa sa roditeljima i djecom i drugih odnosa,

  • razne vrste ovisnosti (prejedanje, pušenje,…)

  • duhovni razvoj,…

Tijekom dvosatne online radionice kvantne transformacije, naučit ćete:

  • uči u nultu točku ili kvantno polje

  • savladati proces kvantne transformacije

  • proći nekoliko procesa kvantne transfomacije iscjeljivanje odnosa sa roditeljima, partnerski odnosi, novac/posao, zdravlje)

Kada: 28.10.2021. 18 do 20 sati

Kako: online preko zooma

Cijena: 250 kn

Prijave: putpremasebi@gmail.com

Vidimo se uskoro!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)