Uncategorized

OGLEDALO – radionica za sagledavanje i otpuštanje vlastitih sjena

OGLEDALO, ogledalce, pokaži mi moju autentičnost!

ZOOM, ČETVRTAK 04.05.2023. OD 19 DO 21.30 SATI

Veselim se impulsu dobivenom od života da održim ovu praktičnu radionicu u kojoj ćete naučiti sagledavati u svakodnevnim događajima i ljudima koji vas na prvu trigeriraju neugodno svoje potisnute i nesvjesne sadržaje nazvane sjenama.

Doba je buđenja, transformacije i osvještavanja punine naše svijesti. To znači da je doba sagledavanja i osvještavanja vlastitih sjena, koje su nas spriječavale da živimo iz punine svoje svijesti. Osviještavanje sjena ne mora biti bolan proces. Dapače, on može biti SLAVLJE ŽIVOTA.

O sjenama ćemo razgovarati, ali ne samo razgovarati, nego ćete ih naučiti sagledati tako da ćete istog trenutka osjetiti olakšanje, a u drugom naletu ogromnu zahvalnost na događaju koji vam se dogodio da kroz njega spoznate svoju sjenu.

Samo sjena koju doista jasno vidimo, postaje ono što stvarno i je – sjena. Kad znaš tko si ti, a što je tvoja sjena, ona više nema moć nad tvojim životom i tvojim djelovanjem. Postaješ slobodan od nje. Samim time tvoje energetsko polje postaje protočnije, a samim time i tvoj život. Počinješ privlačiti snagom svog drugačijeg energetskog polja u svoj život događaje, ljude, okolnosti, prilike,…. koje su u skladu sa tvojom većom autentičnošću.

“Jutros prvo što sam otvorila na telefonu je tvoja objava o kontrastima. Opet sam se prepoznala. Imam ih, Osvestim ih. Zaista kraju mnogo kraće i donose razrješenje i mir.”

Na organiziranje radionice me nagnao jučerašnji kontrast u mom životu, ali i prijateljica koja me zamolila da svojim prijateljima prenesem informaciju o njezinoj promociji zbirke pjesama pod nazivom ogledala. Tako sinkroniciteti pričaju, pa ću podijeliti sa vama tekst koji sam o tome napisala, da vam pokaže što ćemo ustvari raditi na radionici:

“Jučer mi se dogodio jedan kontrast. U prvi tren sam REAGIRALA stresom. U drugom trenu sam se naljutila. U trećem sam se već sjetila da SVE ŠTO SE DOGAĐA SLUŽI MENI. Navedeni koraci su trajali 15 minuta. Prije nekoliko godina su trajali od nekoliko dana do nekoliko tjedana. Napredovala sam divovskim koracima, odajem sebi priznanje, odnosno Bogu u sebi odajem priznanje kako me predivno vodi kroz život i koliko njegovo svjetlo u meni sve jače blista i sjaji.

Čim sam se sjetila da sve u mom životu služi meni, postavila sam si pitanje – zbog čega je ovo odlično što mi se dogodilo, kako mi to služi i što iz toga učim i spoznajem o sebi i životu. Odgovor je došao odmah, a glasi OGLEDALO, ogledalce, sve što je oko tebe, to je i u tebi. Aha, dobro! Hvala Živote na još jednom zaronu u moje nemire, kako bi ih uronila u tvoj mir.

Dogodio mi se kontrast zato da bih u postupku drugog vidjela svoj obrazac činjenja iz NEMIRA kad me nemir spopadne i što to čini mom životu. Ajmeeeeee, koliko sam sretna bila što mi je život dao taj kontrast, jer znam da mi ga ne bi dao da ga nisam spremna riješiti.

Zbogom činjenje iz nemira! Jupiiii! Došlo je vrijeme u kojem kad se nemir pojavi, a hoće, jer je i to sastavni dio života, više neće imati moć nadamnom da iz njega bilo što činim, jer sam razvila kapacitet da mogu biti u miru i sa njime. Kako je to bilo divno svjesno spoznati. Koliko sam samo zahvalna bila svom ogledalu što mi je dalo takav poklon uvida, spoznaje i rješenja kroz spoznaju istovremeno. Još i sad me ta zahvalnost preplavlja.

Naravno da je ta zahvalnost dovela i do rješenja kontrasta.”


Život u kojem smo svjesni svojih sjena je život u kojem ih više ne negiramo, niti gubimo energiju na njihovo sakrivanje. Znamo da su samo sjene, a ne i istina o nama. Tada one gube moć, a naša unutarnja moć postaje snažnija.

Istinski se radujem što svojim znanjem i iskustvom mogu služiti svima vama koji osjećate da je došlo vrijeme da spoznate ono što niste, kako biste živjeli ono što jeste.

Način rada:

  • online, preko zooma,

  • koristit ćemo praktične primjere i praktičnu metodu,

  • svatko će proći kroz metodu na jedan ili dva vlastita primjera,

  • podjela po želji i volji

  • dostupna snimka

Iznos energetske razmjene: 30 EUR

Prijave: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)