BLOG, RADIONICE INTERNETOM

Moj život & Ja – online program

Online program “Moj život & Ja” je rezultat dugogodišnjeg učenja i praktičnog rada, ali i jedne suradnje koncipirane na dubokom međusobnom upoznavanju, učenju kroz različitost, spajanju pojedinačnog potencijala u daleko širu i svrsishodniju cjelinu, iskrenosti, potpori, otvorenosti, poštovanju, ljubavi i samopoštovanju.

Kroz kreiranje programa “Moj život & Ja” puno sam toga naučila i potvrdila o sebi i o životu, a posebice me višemjesečni proces njegoe kreacije naučio da je strpljenje majka mudrosti.

Ela i ja smo značajan broj sati provele u razgovorima koji su nas približavali zajedničkom cilju i koji su iznjedrili “Moj život & Ja” online program, koji nije marketinški trik da se privuče klijentela, nego naša strast i način kako da doprinesemo svijetu i pritom uživamo predajući znanje o razumijevanju vlastitog života koje smo godinama vrijedno prikupljale kroz vlastita istraživanja, obrazovanje, ali i školu zvanu život.

“Moj život & Ja” je kruna našeg rada, jer oduvijek nas zanimaju načini na koji funkcionira život i ljudi kroz njega i u njemu. Spaja nas i zajednička mentorica, naša draga Ima, koja nam je na našem putu prema sebi bila ogroman svjetionik pun znanja, mudrosti i ljubavi.

Duboko vjerujemo da ćemo obje kroz online program “Moj život & Ja” podijeliti sudionicima značajne vrijednosti, znanja, mudrosti i praksu na ljubavan, podržavajući, praktičanm mudar i siguran način, kao što nas je naša Ima, tj. Silvija Altaras Penda, vodila i podsjećala, kad je to nama bilo potrebno.

Veselimo se svima koji će osjetiti da je ovo put i način kako da spoznaju svoj život, svoju ulogu u svemu što je bilo i što će biti i kako živjeti život u punini i razumijevanju, bez osjećaja da smo žrtve okolnosti i loših izbora.

Sve informacije su na nižem linku, program je online i počinje 22.11.2020.

Prijave su moguće zaključno do 18.11.2020., a za rane prijave odobrava se popust!

INFORMACIJE

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *