BLOG, KOLUMNE, RADIONICE INTERNETOM

Krug rješenja srijedom od 19 do 21 sat

Imate izazov koji ne možete ili ne znati sami riješiti? Zapinjete u svojoj svakodnevici? Osjećate da vam je potreban vjetar u leđa? Ne znate razlučiti govor uma i intuicije? Želite upoznati ljude slične sebi? Spremni ste raditi na sebi? Volite učiti uz druge i od drugih? Imate povremene depresivne nalete? Želite postati kreator svog života? Ili nešto drugo, treće ili peto, a vezano je uz put prema sebi i način života koji proizlazi iz unutarnjeg balansa.

Krug rješenja je program koji sam osmislila još 13.09.2018. godine, o čemu sam odmah snimila i video koji možete pogledati ovdje. Još tada sam znala da program nije spreman za javnost i čekala sam trenutak kad ću osjetiti da mu je vrijeme lansiranja. Otada je prošlo ravno 6 mjeseci. Duša uvijek zna kad je pravo vrijeme i uvijek nam da jasan i nedvosmislen znak kad dođe to vrijeme. Život je jednostavno živjeti, kada imamo u njega povjerenja, a put prema sebi je put u kojem gradimo povjerenje u život.

Krug rješenja održavat će se srijedom od 19 do 21 sat, skypom. Prvi susret planiran je 20.03.2019. godine. U ožujku će se održati još jedan krug rješenja i to 27.03.2019.

Svaki krug rješenja je neovisan jedan od drugog. To znači da se za svaki morate posebno prijaviti. U krug rješenja se može prijaviti svatko kojeg ovaj poziv privlači. Za krug rješenja ne trebate imati nikakvo predznanje, niti vam je potrebno išta više osim otvorenog srca i spremnosti da riješite problem koji vas trenutno blokira u životu. U krugu rješenja ćete naučiti različite tehnike kojima ćete moći ubuduće pomoći sebi ili drugima. Krug rješenja je zamišljen kao mjesto u kojem vladaju energije poštovanja i spremnost na promjenu. To je zatvoreno mjesto u kojem se otvaraju srca, ali se sadržaj ne iznosi izvan kruga. Drugim riječima, u krug nije dobrodošao nitko tko neće potpisati izjavu o neiznošenju sadržaja kruga u javnost.

Prijave za prvi krug rješenja koji će se održati 20.03. su moguće na mail putpremasebi@gmail.com

Cijena sudjelovanja je 250 kn ili 33 EUR / osobi.

Maksimalan broj osoba u krugu je 8.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *