Uncategorized

KIDANJE VEZA SA OBRASCEM PONAŠANJA – 11.02.2024. – ONLINE

KIDANJE VEZA SA OBRASCEM PONAŠANJA

obrazac TLAČENJA/UGNJETAVANJA OD strane DRUGIH ili samih sebe

NEDJELJA 11.02.2024. U 19 SATI

online zoomom

Dugi niz godina organiziram vođeno kidanje veza po metodi Phyllis Krystal. To je moćan energetski proces koji se bazira na sagledavanju i opraštanju, što mijenja energetsku strukturu našeg tijela, a samim time se mijenja naš život. Proces se izvodi u proširenom stanju svijesti kroz korištenje simbola, kojima je zadatak da aktiviraju i mijenjaju podsvijest. Nije teško promijeniti život i obrasce kad smo svjesni što nas unutar nas navodi na određena ponašanja. Kad toga nismo svjesni, onda je to daleko teže, ako ne i nemoguće. Ovaj je proces odličan način da povežemo podsvijest i svijest i da svoj život usmjerimo u smjeru suradnje i ljubavi, a ne otpora.

Ovog puta imam potrebu proces voditi na nešto drugačiji način. Nećemo ga raditi sa osobom, nego sa obrascem ponašanja. Obrazac ponašanja su naočale kroz koje doživljavamo svoju stvarnost. Način na koji gledamo ili doživljavamo stvarnost određuje naše reakcije ili naše djelovanje. Reakcije su mahinalne i automatske, a djelovanje je svjesno. Svjesno djelovati sa naočalama obrasca ili bez tih naočala nije isto. Kad djelujemo iz obrasca, onda smo njegova žrtva i na sve u svom životu gledamo iz tog obrasca, što uopće ne mora biti stvarno tako. Mi ne vidimo stvarnost kakva stvarno je, nego je vidimo iz obrasca i doživljavamo iz boli koju taj obrazac uzrokuje.

Jedan od češćih obrazaca koje sam primijetila u radu sa drugima je obrazac ugnjetavanja od strane drugih ljudi. To mogu biti naši roditelji, djeca, partneri, šefovi, prijatelji, drugi ljudi,…

Tipičan primjer reakcije iz takvog obrascca je kada vam netko nešto kaže u najboljoj namjeri, ali vi svaku riječ tumačite iz ideje da vas ta osoba ugnjetava ili vam nameće nešto sa čime vi ne rezonirate, te se ljutite, branite, napadate, blokirate se ili ste povrijeđeni i tužni. Uopće niste u stanju sagledati stvarne namjere te osobe, nego automatski doživljavate da sve što ona kaže ili učini ide u smjeru da vas nečim sputava, tlači ili ugnjetava.

To je pogled na život iz obrasca žrtve (u ovom slučaju žrtve tog utisnutog obrasca) i taj je pogled na život često potpuno nesvjesno utkan u nas već u prenatalnom razdoblju, dakle dok smo bili majci u trbuhu. Manje ili više teške su bili uvjeti života kad su naši roditelji bili djeca, a i kad su naše majke bile sa nama trudne. Otkud znamo kako su se osjećale, a sve što su osjećale se utkalo u naše postojanje. Energetski imprinti se intenzivno nesvjesno utiskuju u nas tijekom začeća, prenatalnog perioda, te prvih nekoliko godina života. Kasnije se oni samo nadograđuju i dublje utiskuju u naše postojanje, te naočale kojima promatramo život sa svakim sličnim iskustvom imaju sve deblju dioptriju.

Stoga sam odlučila organizirati proces kidanja veza sa obrascem tlačenja ili ugnjetavanja.

Proces će biti vođen online, zoomom, u nedjelju 11.01.2024. s početkom u 19 sati.

Namjera mi je da kroz proces taj obrazac osvijestimo, osjetimo i doživimo situacije i osobe koje su nam ga kroz život izazivale. Nadalje, namjera je da osvijestimo što nam je takva percepcija učinila od života, te da oprostimo sebi i svima sve i da se oslobodimo tog obrasca i takvog pogleda na svijet, te sebi osiguramo život u kojem nećemo biti njegove žrtve, nego ćemo imati svjesnu moć izbora na život gledati iz perspektive da svi rade za naše najveće dobro. Konačni cilj procesa je ustoličenje novog obrasca u kojem vjerujemo da život i sve unutar njega uvijek radi za nas.

Proces će trajati do dva sata.

Nakon procesa će biti dostupna snimka, za slučaj da ga želite ponoviti.

Ukoliko se pronalazite u tom obrascu i spremni ste ga sagledati i otpustiti, možete se prijaviti na proces. Ne mogu obećati da ćete ga u cijelosti otpustiti iste večeri, ali da će se nešto u vama duboko promijeniti i presložiti i da će energetsko polje unutar vas djelovati na potpuno drugačiji način i shodno tome će vam privlačiti iskustva u kojima ćete moći dublje sagledati što vam je taj obrazac uskratio u životu, te vas voditi prema tome da ga u narednom periodu u potpunosti otpustite iz svog života.

Proces je dubok i nakon njega vam život neće biti isti. Možda će vam se na početku pojavljivati slike iz prošlosti, različiti uvidi, aha momenti, periodi ljutnje ili tuge, što su legitimni načini da se iskustvo iščisti iz našeg energetskog sustava. Ništa ne ide preko noći, pa stoga ne možemo očekivati da se energija unutar nas presloži na drugačiji način u jednom danu. Sve je proces. No, ono što znam je da ćete tijekom tog procesa biti podržani i da je cilj prema kojem ćete biti vođeni unutarnjom mudrošću fantastičan i vrijedan.

Stoga se beskrajno veselim da se okupi krug ljudi koji je spreman otpustiti ovaj obrazac, jer ćemo tako stvoriti snažno energetsko polje koje će svojom snagom pomoći svima ponaosob da se proces pojača i ubrza na najljepši mogući način. Snaga kruga ima veliku vrijednost.

Energetska razmjena:

Za one koji su već sudjelovali na kidanju veza kod mene: 20 EUR

Za one koji prvi put sudjeluju u procesu: 30 EUR

Prijave do 08.02.2024.

  e-mail: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)