Uncategorized

Kako IMATI/PRIVUĆI LJUBAVNOG PARTNERA za kojeg nećeš morati postati savršena, nego ćeš takva KAKVA JESI BITI SAVRŠENA ZA NJEGA!

TRI MODULA ZOOMOM

25.01., 01.02. i 08.02.2024.

19 do 21 sat

“U svemu si dobra, ali baš takva kakva jesi si za mene SAVRŠENA!”

Ovo je rečenica mog supruga kojom izražava kako me doživljava i kako se prema meni odnosi! Zamislite tu privilegiju da ne morate u svemu biti odlični i savršeni, nego ste savršeni baš takvi kakvi jeste. Želite li to?

Jeste li ikada poželjeli da imate partnera koji će biti tu za vas i kad vi niste tu za sebe? Jeste li poželjeli nekome pokazati sva svoja lica, od kojih se nekih itekako stidite ili biste ih se odrekli, a da vas on i takvu voli i prihvaća? Jeste li poželjeli pokazati da ste nemoćni i slabi, a da vam on kaže koliko ste suštinski predivni i što on u vama vidi? Jeste li poželjeli voljeti toliko da doslovce osjećate da vam srce izlazi iz tijela i preplavljuje milinom sve što postoji? Jeste li ikad poželjeli nekoga voljeti toliko duboko da vidite sve njegove mane, ali se obazirete samo na njegove vrline? Jeste li poželjeli imati obitelj u kojoj će vladati sigurnost i ljubav čak i kad izgleda da se sve ruši i radi protiv vas? Jeste li poželjeli zajedno sa nekim, bez fige u džepu, dijeliti sve što jeste i što imate? Jeste li poželjeli pustiti se da budete ono što jeste, znajući da ste takvi voljeni i prihvaćeni? Jeste li poželjeli ikada to isto omogućiti i dati onom drugom? Jeste li poželjeli satima razgovarati o svemu bez cenzure sa svojim partnerom? Jeste li poželjeli da možete uvijek, ali baš uvijek, biti do kraja iskreni? Jeste li poželjeli da možete mirno izraziti svoje potrebe, a da nećete zbog toga biti osuđeni? …

Ako jeste, a to sada nemate, onda je ovaj poziv kreiran za vas!

Piše ga žena koja je sve to jednom duboko željela, ali nije znala kako će do toga doći. Samo je jako i duboko zavapila da želi partnera kojeg će najdublje na svijetu voljeti i od kojeg će osjećati da je voljena baš takva kakva je. Toliko sam duboko zavapila da se sva nemoć i sumnja u meni protresla. Nisam željela umrijeti prije nego u ovom životu iskusim takvu realnost u kojoj je tako nešto moguće.

 Život mi je dao to iskustvo!

Ne, neću vas lagati – to iskustvo nije jednostavno, barem ne u fazi kada skidamo “zmijsku kožu iluzija svog fizičkog identiteta”. To iskustvo je bolno i ljubavno istovremeno. To je iskustvo raspadajuće i integrirajuće istovremeno. To je iskustvo na rubu patnje i ekstaze, dok ljuštimo ono što nismo. No, bez obzira na to, ono je toliko podržavajuće i predivno, toliko milostivo i ljubavno, toliko duboko transformirajuće i duševno duhovno, da ga je gotovo nemoguće riječima prenijeti. Za takvo prenošenje potrebna je snaga duha da izlije dušu bez straha pred onima koji za takvim iskustvima vape, sa puno nadahnuća i ljubavi prema tim dušama koje se za takvo iskustvo spremaju.

Kroz takvo iskustvo postajemo ONO ŠTO JESMO i pritom smo ČITAVIM PUTEM KOJIM TREBAMO PROĆI BEZUVJETNO VOLJENI! Naravno da to možemo i bez partnerskog odnosa, ali postoje duše koje su odlučile do toga doći kroz partnerstvo, kao što sam i ja, zajedno sa svojim suprugom, to odlučila, prije nego smo se inkarnirali. To su odluke duše. Zato tako duboko u sebi osjećamo čežnju za takvim partnerstvom, jer je to čežnja duše koja želi ostvariti svoju sudbinu – bezuvjetnu ljubav kroz partnerstvo.

Takvo iskustvo želim podijeliti sa vama, iskustvo ljubavi koja ima snagu iz nas izvući našu suštinu i dovesti nas do toga da blještimo u svojoj snazi i ljubavi svu ljepotu svoje duše!

To je iskustvo MOGUĆE SVIMA KOJI GA ISKRENO I DUBOKO ŽELE!

Odgovorno tvrdim da TAKVOG PARTNERA MOŽE PRONAĆI ili OTKRITI SVATKO tko to istinski i duboko želi. Partnera sa kojim će pronaći sebe kao ljubav i partnera kojeg će voljeti punom snagom te ljubavi, ne zbog toga što on je ili nije, nego zbog ljubavi same. I svjedočiti isto od njega prema sebi!

Iskustvo bezuvjetne ljubavi može pronaći svatko u partnerstvu, ako to dušom i srcem želi. Jer to žele samo oni kojima je to već dano, ali se trebaju usuditi prema tome krenuti.

To vam želim PREDATI kroz proces kroz koji ćemo proći ZAJEDNO, ako se odlučite na njega.

Ova je radionica za one:

 • koji nemaju partnera, a voljeli bi ga imati,

 • koji imaju partnera, ali odnos nije kvalitetan,

 • koji ne znaju žele li ili ne žele partnera,

 • koji žele produbiti ili učiniti kvalitetnijim svoj partnerski odnos,

 • koji naprosto žele nešto čuti o partnerstvu iz drugog kuta.

Radionica se sastoji od TRI MODULA na kojima ćemo INTROSPEKTIVNO obraditi slijedeće teme:

Prvi modul – četvrtak 25.01.2024. od 19 do 21 sat:

 • tko sam ja, zašto želim ili ne želim partnerski odnos, moja definicija ljubavi (nesvjesna i svjesna), kako treba izgledati partner mog života, što unosim u partnerski odnos i što od njega želim.

Drugi modul – četvrtak 01.02.2024. od 19 do 21 sat:

 • zrcaljenje sjena, otpuštanje uvjerenja koja stoje na putu do kvalitetnog partnerskog odnosa

Treći modul – četvrtak 08.02.2024. od 19 do 21 sat:

 • integracija, pitanja i odgovori

Zašto sam si dala pravo i odgovornost organizirati ovu za život izrazitno bitnu radionicu?:

 • zato što sam, prije svega, kroz vlastito iskustvo, ovu temu savladavala godinama i već godinama živim u kvalitetnom svjesnom partnerstvu,

 • imam dugogodišnje iskustvo u radu sa ženama i muškarcima upravo na tu temu, sa odličnim rezultatima,

 • ova je tema moja strast,

 • želim pridonijeti kreiranju društva u kojem svatko tko to želi ima mogućnost ostvariti partnerstvo iz duše.

Vrijeme i mjesto održavanja:

Radionica će se održati ZOOMom tijekom tri četvrtka, od 19 do 21 sat. Datumi održavanja radionice su: 25.01.2024., 01.02.2024. i 08.02.2024.

Cijena: 90 EUR / osobi

Prijave: putpremasebi@gmail.com

Više o meni i mom radu možete saznati na webu putpremasebi.hr ili na mom youtube kanalu pod imenom Bojana Svalina

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)