BLOG, RADIONICE U PRIRODI

ISCJELJENJE 7 SJENKI DUŠE

ULAZAK U NOVU 2020. GODINU BEZ TERETA

“ISCJELJENJE 7 SJENKI DUŠE I KREIRANJE ŽIVOTA IZ SNOVA”

ISTRA, NOVOGODIŠNJI RETREAT

27.12.2019. – 01.01.2020.

Nudim vam program kojem se radujem poput djeteta jer je moćan, iscjeljujući, podržavajući i nadasve ljubavan i radostan.

 • 5 noći s dočekom Nove godine u vilama Ida i Mirko

 • krug podrške i iscjeljenja 27., 28. i 29.12. sa šamanom Ševkom Bajićem i temama:

 • 27.12. Iscjeljenje priče žrtve i integracija energije duše

 • 28.12. Iscjeljenje 7 sjenki duše

 • 29.12. Kreiranje života iz snova, sanjajući život za naše najveće dobro

 • zajedničko cjelodnevno druženje, razgovori, kuhanje, plesanje, pjevanje, obilazak znamenitosti (po želji i potrebi), drugim riječima TULUM SATKAN IZ LJUBAVI

Link na smještaj možete vidjeti ovdje

Vile Ida i Mirko nalaze se u istom dvorištu, u netaknutoj prirodi, okružene šumom, u selu Krkuz u blizini Roča, 40 km od Rijeke. Pružaju nam mogućnost da se potpuno stopimo sa prirodom i napunimo svoje fizičke, energetske i duhovne baterije. U Vili Mirko nalazi se velika dnevna soba i blagavaona sa kaminom i kuhinjom u kojoj ćemo zajedno pripremati hranu. Kuće imaju centralno grijanje, wifi, vanjski bazen, te dvokrevetne i jednu 3-krevetnu sobu. Svaka soba ima svoju kupaonicu.

Na retreatu zajedno sa mnom sudjeluje i šaman Ševko Bajić.

Tko je Ševko Bajić:

Ševko je odabrao put vođe, učitelja i iscjeljitelja. Njegova učiteljica šamanizma je Dawn Dancing Otter iz Kanade. Za Ševka je Dawn izjavila da je to čovjek koji inspirira i ja se sa njom u potpunosti slažem. Na dva šamanska kruga u kojima sam dosad sudjelovala Ševko se pokazao kao snažan učitelj, moćan iscjeljitelj, čovjek ogromnog srca te radosne i šarmom ispunjene Sarajevske duše. Ima izrazitu unutarnju snagu, vrlo je temeljit i ništa ne prepušta slučaju, a zbog svoje zahtjevne i teške životne priče, koju je opisao u knjizi “Pjesma malog medvjeda”, ima duboko suosjećanje prema ljudima, izraslo iz iscjeljenja njegovih brojnih rana. Radeći sa Ševkom na emotivnim, psihičkim, karmičkim i drugim ranama, možete biti sigurni da ne samo da ćete ih iscijeliti, nego da ćete ih iscijeliti na dubok, korjenit i ljubavan način. Čast mi je što imam priliku i sama rasti i učiti od tog čovjeka ogromne i široke duše. Šaman ne može biti svatko, za to se moraš roditi, ali ni to nije dovoljno, ako nisi ovdje odlučio doista živjeti dharmu i ljubav, te nadrasti i iscijeliti sve svoje, a time i rane onih koji su na to spremni. Više o Ševku možete vidjeti ovdje.

Ševkova i želja mog supruga i mene:

Na ovom posebnom i specijalnom retreatu želimo pored sebe ljude koji su spremni duboko raditi na sebi i pritom maksimalno uživati u druženju, podjeli znanja i iskustava, koji su spremni na sreću, lakoću, užitak i radost. Ovo će definitivno biti najbolji mogući ispraćaj stare i doček Nove godine, poklon koji mi poklanjamo sebi, a i vama, ako ste na njega spremni.

Cijena po osobi za svih 5 dana je 3.000 kn.

Cijena uključuje:

 • 5 noćenja

 • šamanska radionica

 • organizacija retreata

 • zajednički doček Nove godine

Cijena ne uključuje:

 • prijevoz (moguć dogovor o prijevozu)

 • hranu i piće – zajednička podjela troškova i moguće je da svatko donese dio hrane sa sobom

 • osiguranje ili nadoknada štete u slučaju iste.

Dodatne informacije i prijave na e-mail putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *