Uncategorized

ONLINE RADIONICA BLIZANAČKE DUŠE

ON LINE RADIONICA

BLIZANAČKE DUŠE / BLIZANAČKI PLAMEN

KONCEPT DUHOVNE LJUBAVI

8 susreta u trajanju 2 sata

ponedjeljkom i četvrtkom od 18 do 20 sati

02.03. – 27.03.2023.

Neizmjerno se radujem što imam priliku organizirati za Jasnu Bogojević Janjić radionicu blizanačkih plamenova, jer su blizanački plamenovi projekt Više Svijesti za planetu zemlju i sve što živi na njoj u smislu evolucije svijesti. Više nego ikad ranije, danas imamo priliku susresti svoj blizanački plamen i takvom cjelovitom ljubavi utjecati na evoluciju svijesti svih koje dotaknemo njome.

Radionica je namijenjena prvenstveno onima koji žele razviti i produbiti odnos sa svojom dušom, a što je preduvjet za duhovni rast i razvoj. Viši nivo duhovnog razvoja je preduvjet za susret sa blizanačkom dušom. Radionica je namijenjena i svima onima koji osjećaju želju susresti svoj blizanački plamen kao svojevrsna priprema za to, kao i onima koji su imali susret, ali poslije toga nije sve onako kako su maštali da će biti.

Blizanački plamen je duša koja se rodila istovremeno kada i mi. Zato imamo samo jedan blizanački plamen.

Blizanački odnos je put za život izvan matriksa i život na višem duhovnom nivou. To je dar ljubavi, projekt Više Svijesti za planetu Zemlju donijet 2017. godine.

Matrica koja je tada spuštena donijela je ubrzani duhovni rast ljudi i sve češće susrete blizanačkih plamenova. Duša sama po sebi je cjelovit entitet, ali u isti mah se sastoji od mnogobrojnih dijelova i fragmenata koji egzistiraju na različitim nivoima i dimenzijama vremena i prostora.

Sa nelinearne točke gledišta svi ti dijelovi postoje istovremeno, dok sa linearne može izgledati da su neki dijelovi blokirani u prošlosti ili budućnosti, a neki su u udaljenim svijetovima ili drugim dimenzijama. Integracija duše je umijeće okupljanja i usklađivanja svih dijelova duše kako bi mogli da djeluju kao jedinstveno biće.

Cilj radionice je integracija duševnih fragmenata. Duša je energija i veoma je važno koju količinu duševne energije nosite u sebi. Prema tome može se procijeniti količina vaše životne snage, zdravlja, kreativnosti, ostvarenosti i dostignuća kroz život, a što je najvažnije, može se tim načinom sagledati i snaga i sposobnost za ostvarenje ljubavi.

Postoje razne konfiguracije duše ili duševne linije: primarne i sekundarne obitelji duša, proširene duševne obitelji, srodne duše, kokreativni duševni odnosi, karmički odnosi, odnosi Učitelj – Učenik, blizanački plamen. Za svaki odnos ćemo razmotriti osnovni kod. Tako ćemo doći do teme o blizanačkom plamenu jer takav odnos možemo razumjeti tek kada spoznamo koncept nivoa duše i zadatak koji takav odnos ima za duhovni razvoj blizanaca.

Radionica je planirana u 8 dvosatnih tema/susreta, podijeljenih na set informacija i prateće vježbe.

Susreti će se održavati svakog ponedjeljka i četvrtka u trajanju od 18 do 20 sati, preko platforme zoom, počevši od 02.03., te završno sa 27.03.2023. godine.

Što dobijate kroz ovu radionicu?

Razumijevanje i jasnu sliku koncepta Duha i Duše i u okviru toga pojavu blizanačkog plamena kao aspekta duhovne ljubavi,

Spoznaju o raznim vrstama duševnih odnosa i veza što će doprinijeti boljem razumijevanju odnosa sa ljudima oko vas i sa vašim najbližima,

Naučit ćete sve o predznacima, kodovima za prepoznavanje, predispozicijama za susret i vezu sa blizanačkim plamenom,

Za one koji još nisu sreli svoj blizanački plamen radionica će biti priprema za susret,

Za one koji su susreli svoj blizanački plamen, radionica će biti vodič kroz taj drugačiji odnos i bolje razumijevanje suštine duhovne ljubavi,

Dobit ćete i set informacija o vezi vlastite duše,

U okviru programa vježbi, uspostavit ćete bliski kontakt sa svojim višim ja,

Poseban doprinos ove radionice bit će vježba za vraćanje i integraciju duševnih fragmenata kroz tehnike i postupke iscjeljivanja duše, što je najvažniji preduvjet za uspješan odnos sa blizanačkim plamenom.

Radionica je namijenjena prvenstveno svima onima koji žele da razviju i prodube odnos sa svojom dušom.

To je preduvjet za duhovni rast i razvoj, a viši nivo duhovnog razvoja je preduvjet za susret sa blizanačkom dušom. Radionica je namijenjena i svima onima koji osjećaju želju da susretnu svoj blizanački plamen i to kao svojevrsna priprema, kao i onima koji su imali susret, ali poslije toga nije sve onako kako su maštali da će biti.

Voditelj radionice je Jasna Bogojević Janjić, učitelj tehnike Time Line Healing ili Iscjeljivanje vremenskih linija, koja je osobno spoznala koncept duhovne ljubavi u vidu blizanačkog plamena. Kao energetski astrolog, regresoterapeut, profesor, pisac i predavač temu o blizanačkim dušama osvijetlit će iz raznih aspekata znanja i osobnog iskustva.

Održavanje radionice:

online preko platforme zoom

Trajanje radionice:

8 susreta po dva sata, ukupno 16 sati, ponedjeljkom i četvrtkom od 18 do 20 sati, počeviši od 02.03.2023.

Datumi susreta:

02.03., 06.03., 09.03., 13.03., 16.03., 20.03., 23.03. i 27.03.2023.

Cijena radionice:

300 EUR

Dodatne informacije i prijave:

putpremasebi@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)