Uncategorized

MOJ ŽIVOT & JA online radionica

MOJ ŽIVOT & JA
BIOGRAPHY WORK & JEDINSTVENI ŽIVOTNI OTISAK

Kroz Biography Work osvijesti svoju životnu priču i njen smisao  i nasluti namjeru svoje duše.
Kroz Jedinstveni životni otisak saznaj kakav si tip osobe i na što trebaš obratiti pažnju da bi ostvarila sebe.
Moćna kombinacija ove dvije metode dati će ti uvid u cjelovitu sliku vlastite egzistencije, tvoju ulogu u njoj i budući smjer.

Online program za žene (Zoom) – 2 modula: 6 radionica (po 3 sata) + osobna konzultacija (1 sat)
Datumi: 17.10. / 24.10. / 31.10. / 7.11. / 14.11. / 18.11.2021
(nedjeljom – od 17:30 do 20:30, iznimno četvrtak 18.11.)

UVOD U CIKLUS RADIONICA – LIVE s Bojanom & Elom – ponedjeljak,4.10. od 21:00 do 22:00 sata
na You Tube kanalu Bojane Svalina

ZA KOGA JE OVAJ PROGRAM?

✓ U krizi si, razočarana životom, ne znaš kako dalje.
 Život ti nema smisla; nemaš volju i motivaciju da nešto napraviš.
 Izgubila si kontrolu nad svojim životom i povjerenje u sebe.
✓ Pitaš se zašto je tvoj život takav kakav je. 
✓ Sve ti se zakompliciralo, ne znaš od kuda krenuti.
 Nisi sigurna u kojem smjeru ide tvoj život i brine te budućnost.
 Zabrinuta si da vrijeme prolazi, a planovi se ne ostvaruju.
✓ Na prekretnici si, razapeta između želja i mogućnosti.
 Pitaš se ‘zašto baš ja’, ‘što nije u redu sa mnom’, ‘zašto drugi mogu, a ja …’?
 Umorna si od života po tuđim pravilima.
 Osjećaš se žrtvom drugih ljudi, situacija i okolnosti.
 Trebaš donijeti tešku odluku, a ne usudiš se.
✓ Kao da si zaglavila na jednom mjestu – stalno ti se isti problemi ponavljaju.
✓ Nisi sigurna koji su tvoji talenti i što je tvoj životni poziv.
✓ Predbacuješ si za krive izbore i greške koje si napravila.
 Osjećaš se prazno, zarobljeno, izgubljeno, sve ti je bez veze.

 

annie-spratt-qxwihmcnf00-unsplash-1.jpg

BIOGRAPHY WORK & JEDINSTVENI ŽIVOTNI OTISAK

Kroz Biography Work osvijesti svoju životnu priču i njen smisao – i nasluti namjeru svoje duše.

Kroz Jedinstveni životni otisak saznaj kakav si tip osobe i na što trebaš obratiti pažnju da bi ostvarila sebe.

Moćna kombinacija ove dvije metode dati će ti uvid u cjelovitu sliku vlastite egzistencije, tvoju ulogu u njoj i budući smjer.

Biography Work (Rad na osobnoj biografiji) je rekonstrukcija tvoje životne priče koju sastavljamo od kronološki poredanih najvažnijih događanja, odnosa i okolnosti u tvom životu. Povezujemo ono što ti se dogodilo u vanjštini i u nutrini, te od niza tvojih iskustava sklapamo cjelinu kako bi lakše razumjela svoj životni put, prihvatila sebe i otvorila se prema svojim potencijalima i budućnosti.
Rezultat rada na biografiji je cjelovita slika vlastitog života u fazama od 7 godina. Svaka razvojna faza ima svoje teme, izazove, pitanja i prioritete koji se nadovezuju jedni na druge i tvore cjelinu ispod koje se skriva smisao i svrha tvog postojanja. Kad razumiješ cjelinu otkrit će ti se odgovori na pitanja i teme koja te u sadašnjosti muče.
Biography Work ujedinjuje u sebi praiskonske mudrosti starih civilizacija, duhovna učenja prosvijetljenih učitelja o prirodi čovjeka, svijeta i svemira i modernu psihologiju.
Ukratko, Biography Work će ti objasniti tvoj život kao cjeloviti fenomen – kako si postala osobom kakva si danas, tko/što te je formiralo, zašto je tvoj život baš ovakav kakav je i kamo te vodi. Na kraju ćeš ispod svega naslutiti namjeru s kojom je tvoja duša došla na ovaj svijet.

Jedinstveni životni otisak je moćan ALAT za osobnu transformaciju koji se bazira na elementima metoda Human Design, Gene Keys i Genetic Matrix, te Bojaninog intuitivnog i energetskog terapeutskog pristupa tebi kao osobi. Jedinstveni životni otisak se izrađuje na temelju tvojeg mjesta, datuma, godine i vremena rođenja (po mogućnosti točnog).
Sastoji se od očitanja tvojih generalnih karakteristika i specifičnih individualnih uputa za tvoj trenutni život.
Jedinstveni životni otisak će ti omogućiti uvid u tvoj originalni unutarnji genetski dizajn, s detaljnim informacijama o svjesnim i nesvjesnim područjima tvoje nutrine. Bit će ti jasnije tko si ti kao osoba – koja je tvoja prava priroda i na što trebaš obratiti pažnju da bi dobila najbolje od života. Ohrabrit će te da budeš svjesnija u svakodnevnim odabirima, odnosima i načinima kako koristiš svoju životnu energiju, te da više vjeruješ sebi. U konačnici, lakše ćeš prihvatiti sebe i dobiti jasnoću o svrsi vlastitog života.
Ukratko, očitat ćemo ti ono što ti uistinu jesi, a što si vjerojatno oduvijek duboko u sebi naslućivala i odbacivala smatrajući da to ne može biti istina jer se ne poklapa s onim što su ti drugi govorili i u što si povjerovala.

KORISTI OD OVOG PROGRAMA

Cijeli život učimo; uglavnom od drugih. Usvajamo njihova mišljenja, slijedimo upute, kopiramo ponašanja i jednog se dana probudimo shvaćajući da smo sve napravili što se tražilo, a život nije ispao kako smo očekivali. Vrijeme je da se prestanemo uspoređivati i da počnemo učiti od samih sebe, da bolje razumijemo tko smo i zašto nam je život ovakav kakav je – da prihvatimo dublju mudrost koja se nalazi u podlozi naše životne biografije jer u njoj se skriva svrha zbog koje smo došli na ovaj svijet.

Ukratko, vrijeme je da upoznamo mudrost u sebi, da jasno vidimo tko smo, kako je nastala naša životna priča i kamo nas ona vodi.

Rad na vlastitoj biografiji pomoći će ti da razumiješ svoj život i prihvatiš ga kao jednu smislenu jedinstvenu cjelinu.

Otkrit ćeš:

 • koji je smisao događaja, susreta i okolnosti u tvom život
 • koje se teme skrivaju ispod tvojih životnih poteškoća i koje je njihovo značenje
 • koja je svrha i smisao tvog postojanja
 • novi kut gledanja na svoju životnu priču i njenu cjelovitost
 • tvoj je život jedinstven, oslobađajuće je znati da se s nikim ne može uspoređivati
 • koja je namjer tvoje duša, a koja se krije ispod iskustava kroz koja si prošla
 • nisi žrtva nego kreatorica svog života i znaš što radiš
 • koji je smjer, odnosno trend kretanja tvog života

Stvari će sjesti na svoje mjesto, bit će jasnije i dat će ti novu razinu samopouzdanja da živiš kako želiš. Tako “posložena”, s novim vidicima i uvidima o sebi, moći ćeš odlučiti o budućnosti i probuditi snagu i volju da ju ostvariš.

Tijekom modula Biography Worka izrađivat ćeš svoj life–chart (krivulja ili dijagram života) koja će ti ostati kao trajni podsjetnik na ono što je iza tebe i na potencijal koji te zove da ga ostvariš.

Rad s Jedinstvenim životnim otiskom pomoći će ti da razumiješ koja je tvoja prava priroda, odnosno kako si ‘dizajnirana’ kao ljudsko biće, kako funkcioniraš u svijetu i kako se trebaš postaviti u njemu.

Očitanjem tvog Jedinstvenog životnog otiska saznat ćeš:

 • koje su tvoje životne teme i nesvjesni obrasci koji upravljaju tvojim životom
 • zašto si donosila odluke koje si donosila (naročito pogrešne)
 • što bi trebala koristiti kao svoju životnu strategiju
 • što je tvoje iskonsko unutarnje vodstvo – kako ga prepoznati i slušati
 • u kojim područjima si podložna tuđim utjecajima (i kako s tim izaći na kraj)
 • što ti je potrebno da bi bila zdrava (način života i ishrane, mjesto življenja)
 • što te sprječava da živiš sklad u svim segmentima svog života
 • svoju ispravnu motivaciju i njezinu ‘sjenu’
 • savjete kako slijediti sebe u svakodnevnom životu
 • kako jednostavnije upravljati svojim životom i potencijalom

Tijekom modula Jedinstvenog životnog otiska dobit ćeš detaljno očitanje svoje osobnosti, tj neku vrstu nacrta svoje duše koji je jedinstven samo za tebe. Očitavanje je individualno i traje 1 sat, nakon čega ćeš dobiti snimku razgovora i tiskani podsjetnik.

I nije to sve. Osim što ćeš po prvi puta dobiti jasan i cjelovit uvid u svoju vlastitu biografiju i svoju jedinstvenu životnu kartu kreiranu na bazi trenutka tvog rođenja, kroz ovaj online program:

 • pomoću moćnih transformacijskih tehnika razriješiti ćeš teme koje te u životu blokiraju, ali i naučiti kako sama transformirati razna negativna stanja i situacije koje će se u budućnosti pojaviti
 • dobit ćeš siguran prostor za vlastitu transformaciju i prihvaćanje sebe i svoje suštine
 • možda ćeš po prvi put istinski sresti sebe i duboko se zavoljeti
 • upoznat ćeš duše slične sebi i možda naći prijatelje za čitav život.

Znanje koje ćeš dobiti o sebi osnažit će te da počneš donositi kvalitetnije odluke koje će utjecati na tvoje odnose, karijeru, financije, zdravlje i općenito kvalitetu života. Donošenje kvalitetnih odluka postepeno će smanjiti tvoj životni kaos i unijeti mir, te ćeš moći opuštenije živjeti svakodnevni život.

VODITELJICE PROGRAMA – ELA & BOJANA

ela kuresevic 1

Već kao dijete mučila su me velika pitanja ‘tko sam ja i što je život’. Bila sam povučena i više okrenuta svojoj nutrini nego vanjskom svijetu u kojem sam se osjećala nesigurnom i osamljenom. Ne znajući za bolje, koračala sam kroz život poslušno se prilagođavajući svemu što se od mene očekivalo.

U 31-oj god, iako sam imala sve što se smatralo potrebnim za dobar život, osjećala sam da nešto ključno nedostaje i ako ne saznam što nikada neću biti istinski sretna. Bojala sam se promjene, ali unatoč tome napravila sam potpuni životni zaokret, napustila stari život i u Engleskoj krenula iz početka. Tamo, daleko od očekivanja okoline, postala sam svjesna svoje odgovornosti za vlastiti život i okrenula sam novi list. 

Nakon toga krenula je moja bogata poslovna karijera kao poduzetnice (vlasnica prve firme za zdravu hranu GEA), konzultantice u javnom i poslovnom sektoru, Partnership Brokerice nakon studija u Cambridgeu, savjetnice za agencije UN-a za društvenu odgovornost i suosnivačice Penninghame Foundation (škotske privatne fundacije za osobni razvoj).

Odgovore na mnoga pitanja o ljudskom postojanju dao mi je 3-god studij Biography Worka u Engleskoj. Rad na svojoj i tuđim biografijama pomogao mi je zacijeliti vlastite životne pukotine, razumjeti svoj život i njegov smisao. Naučila sam što znači voljeti i živjeti sebe, a istovremeno biti u skladu sa svijetom. Danas radim kao Biography Coach i pomaganje drugima da razumiju svoju životnu priču neodvojivi je dio moje životne svrhe.

Bojana Svalina Put prema sebi priprema web 1200x1600

Rođena sam u Zagrebu, u siječnju iste godine u kojoj je ljudska noga prvi put kročila na Mjesec. Možda sam se i zbog toga većinu života osjećala kao da sam s drugog planeta i tražila odgovor na pitanje tko sam to ja. Pritom sam se pokušavala uklopiti u okolinu i činiti ono što sam smatrala da je potrebno činiti da bih bila sretna i ispunjena.

Imala sam uspješnu karijeru ekonomistice, brak i dvije prekrasne kćeri. Imala sam sve, samo sebe ne. Srećom, 2006 god dogodio mi se karcinom dojke koji me probudio. U potrazi za ozdravljenjem prošla sam put prepun neizvjesnosti i izazova. Počeo je iskrenim suočavanjem sa sobom, razvijao se putem čitanja sve moguće duhovne i psihološke literature, pohađanja brojnih seminara, radionica, škola, psihološkog i duhovnog savjetovanja – i rezultirao pobjedom nad bolešću i velikom unutarnjom preobrazbom.

Danas živim život kakav želim. U novom sam braku sa svojom istinskom ljubavi, imamo kćer (iako ‘medicinski nemoguće’ zbog karcinoma), živim u Njemačkoj i radim posao kojeg obožavam. Imam svoj You tube kanal Bojana Svalina na kojem bez cenzure i s puno ljubavi i želje da pomognem drugima govorim o istinskim životnim vrijednostima, autorica sam knjige „Put prema sebi“, pišem kolumne i istoimeni blog za Večernji List, vodim ženske radionice i ritrite, terapeut sam za dušu, životni savjetnik i motivator.

Danas živim sebe i svoje snove i put do tog iskustva prenosim svima koji osjećaju da su za njega spremni.

Obje smo prošle kroz velike životne izazove, promjene i transformacije na svim područjima života. Imamo ogromno životno iskustvo, znanje i mudrost – i danas živimo život kakav smo nekad priželjkivale. Ne znajući, obje smo godinama imale istu mentoricu, Dr. Silviju Altaras, i danas kada nje više nema, zahvalne smo da i mi možemo biti mentorice drugim ženama koje su u potrazi za sobom. Ako smo uspjele mi, možete i vi:))

Kako smo došle na ovu ideju?
Kombinacija Biography Worka i očitanja Jedinstvenog životnog otiska je nešto što nas je obje oduševilo, jer spaja dosadašnji način života s jedinstvenim i izvornim otiskom kojeg je vaša duša došla ostaviti na ovoj planeti. Slušajući vaše biografije, utkat ćemo ih u vaša očitanja, te “uhvatiti” vaša nesvjesna ograničavajuća uvjerenja i dati vam alate kako da ih, iz dana u dan, radosno i svjesno mijenjate i svjedočite život kakav ste oduvijek željele živjeti, ali niste znale kako.

Spajajući ove dvije moćne metode (koje su kruna našeg rada) namjera nam je prenijeti vam svoja iskustva i spoznaje, kako bi na jednoj dubljoj razini i iz puno šire perspektive sagledale i razumjele vlastiti život, prihvatile ga i napravile pomak u smjeru u kojem želite.
Unaprijed se radujemo tome, jer je to naša strast i obje u to vjerujemo!

ŠTO ĆEŠ RADITI & ŠTO ĆEŠ NAUČITI?

2 modula – 6 radionica (po 3 sata) + osobna konzultacija (1 sat)

Kroz Biography Work osvijesti svoju životnu priču i njen smisao – i nasluti namjeru svoje duše.

Kroz Jedinstveni životni otisak saznaj kakav si tip osobe i na što trebaš obratiti pažnju da bi ostvarila sebe.

Moćna kombinacija ove dvije metode dati će ti uvid u cjelovitu sliku vlastite egzistencije, tvoju ulogu u njoj i budući smjer.

Biography Work

17.10. (nedjelja)

Radionica #1: Što je ljudska biografija i moj život danas

 • Naučit ćeš da postoji univerzalni/kozmički predložak za tvoj život (faze od 7 god)
 • Dublje ćeš se povezati sa širom slikom svog života.  
 • Dobit ćeš poruke duše preko simbola i slika 

24.10. (nedjelja)

Radionica #2: Od rođenja do 21 god – moji temelji (period fizičkog tijela)

 • Crtat ćeš svoju životnu krivulju/life-chart – od rođenja do 21 god
 • Sjetit ćeš se sebe koju si davno zaboravila. 
 • Osvijestit ćeš kako si postala tko si danas.
 31.10. (nedjelja)

Radionica #3: Integracija (uvjerenja i vrijednosti) + od 21 do 42 god i dalje (period duše & duha)

 • Sjetit ćeš se svojih početaka i zaboravljenih ideala.
 • Osvijestit ćeš vrijednosti i uvjerenja na kojima se danas temelji tvoj svijet.
 • Crtat ćeš svoju životnu krivulju/life-chart – od 21 do 42 god (tj. do svoje današnje dobi)

7.11. (nedjelja)

Radionica #4: Integracija (život kao cjelina – glavna tema, tajni plan duše)

 • Istraživat ćeš koje su glavne teme tvog života
 • Pokušat ćeš naslutiti ‘tajni plan duše’ kojeg si zacrtala prije rođenja 
 • Započet ćeš slaganje cjelovite slike svog života.

Jedinstveni životni otisak

14.11. (nedjelja)

Radionica #5: Transformacija života

 • Transformirat ćeš emotivno značajne događaje u svom životu i osloboditi se vezanosti uz sadržaje svoje svijesti koji su te kroz te događaje držali zarobljenom u ponavljajućim obrascima.
 • Naučit ćeš kako u budućnosti sama koristiti taj proces da bi otpustila događaje u kojima si bila zaglavljena zbog ponavljanja istih obrazaca.
 • Na kraju ćeš dobiti snimku.

18.11. (četvrtak)

Radionica #6: Pitanja i odgovori, zaključci i integracija u svakodnevni život

 • Pitanja i odgovori
 • Zaključci
 • Kako dalje – preporuke

Individualno očitanje

 • Individualno očitanje Jedinstvenog životnog otiska održat će se po unaprijed dogovorenom rasporedu.
 • Na kraju ćeš dobiti snimku.

Individualni dogovor

O ELI KAŽU …

Radionica mi je pomogla artikulirati priču o mom životu. Mogao sam iz prostora nove jasnoće vidjeti ključne trenutke od kojih se upravo moj život sastoji. 

Pomoglo mi je promatrati život sa distance, s nevezanošću a opet usmjerenošću. Ono što izgleda poput svakodnevnog kaosa – odjednom dobiva smisao, svrhu i razloge – i to je opuštajuće. Sve je upravo kako treba. Veliki Plan se pobrinuo … To saznanje donosi olakšanje i zahvalnost!”

Zoran, 53, učitelj

Radionica je krasna. Voditeljica je autentična, jasna … ostala sam paf! Definitivno! Ima stav, autoritet i znanje. A nadasve kreativnost. Sve je prekrasno osmišljeno i odlično vođeno.

Svatko dobiva priliku podijeliti ono važno, a pri tome se pazi na granice. Puno učim o sebi i dobivam kroz ovaj ciklus. Moja očekivanja su nadmašena!

I.L., 47, terapeut

 

Toliko toga mi se urezalo i nosim sa sobom kao nove pojmove, vjerovanja i vrijednosti. Kroz duboka pitanja, povezivanje događaja i ljudi u mom životu, osjećam da moja prošlost prestaje biti teret i postaje alat za budućnost.

Kroz Elina predavanja dobio sam strukturu koja mi je pomogla osvježiti moju životnu priču, pružiti jasnoću u slušanju sebe i djelovanju bez odgađanja u skladu s onim što čujem.

Haris, 35, poduzetnik

 

Najbolje mi je sjela tema osobne odgovornosti, a moj najveći uvid je bio da imamo odgovornost za vanjski ali i naš unutarnji svijet. 

Također mi se jako dopalo crtanje životne linije i kako smo svi na radionici intuitivno izabrali za sebe prave poruke.

Kao voditeljica Ela je kompetentna i sigurna u sebe … vidi se da je skroz u tome što radi!

A.B., 66, umirovljenica

Najviše mi se svidjela izrada krivulje života i sagledavanje vlastitog života s odmakom. To mi je bilo odlično iskustvo. Sviđala mi se dinamika radionica i interaktivnost. Dobila sam fokus na prave teme i smjer.

Uvidi unutar grupe su dali vjerodostojnost unutarnjem osjećaju da je sve u redu. Dobila sam potvrdu da možemo proći kroz sve to istinski, suštinski autentično, i da hoćemo. Sve u svemu lijepo iskustvo, stvarno lijepo iskustvo.

L.Ž., 47, službenica

Super mi je bilo poslagivanje života po redu. Uz pomoć krivulje života (life-chart) bilo je pregledno, jasno vidljivo i ostala mi je ta slika u glavi.  Dobila sam nove uvide vezano za sebe, raskrinkala obrasce iz djetinjstva, pojavile su mi se neke nove stvari. 

Razgalila me simbolika, tj. karta koju sam izvukla za budućnost. Zadnji susret mi je dao nadu, uvid da mogu biti slobodna i odgovornost koja ide uz slobodu.

Kad gledam život s odmakom osjećam poštovanje prema mom životu – duboki naklon… baš poštovanje! Bilo je to sagledavanje života iz novog ugla. Da je bar dulje trajalo!

I.L., 47, terapeut

 

O BOJANI KAŽU …

Imaš moćnu vještinu prodiranja u ljude i detektiranja onog što je njima samima skriveno iza različitih filtera. Zahvalna sam ti Bojana na tome što dijeliš svoju mudrost i vrijeme, ali i na tvojoj pristupačnosti zbog koje ti se čovjek s lakoćom otvara.

Zbog tvoje autentičnosti i jednostavnosti te tako dobro pogođenih primjera i usporedbi koje si mi s lakoćom prezentirala, ja sam zaista povjerovala i možda po prvi put dozvolila sebi istinski čuti svoj unutarnji glas.

Snimka savjetovanja mi je jedan od ljepših poklona koje sam si poklonila i sigurno ću još dugo uživati u njoj i imati “aha” momente. Ali najvažnije je da ću još više uživati u sebi i zbog toga ti od srca hvala!

Željka Lušičić, ekonomistica

Jučer sam ponovno sve preslušala i samo su mi se čitav dan slagale kockice u glavi od mog najranijeg djetinjstva pa do sad.
Posljednjih par godina sam se zbilja osjećala izgubljeno pogotovo nakon što moj odnos s jednom od mojih najboljih prijateljica više nije kakav je bio. Vidim da mi to što se dogodilo zapravo služi i da se vjerojatno baš zato dogodilo. Ima još puno stvari koje su mi sjele, ovo je nešto što mi trenutno zazvonilo i na čemu moram početi raditi kako bih počela živjeti sebe.

Uglavnom jako sam zadovoljna i sretna sa interpretacijom Human Designa. Super jasno objašnjeno i vjerujem da će mi se otvoriti sigurno nešto novo kad ga ponovo preslušam.
Stvarno mi se dosta toga razjasnilo.

P.R. knjigovotkinja

Iako znam da već znate Bojana, moram Vam reći koliko me današnji razgovor snažno protresao. Ali imam samo jedan osjećaj: sigurna sam.

Znate, kao kad sjednete u svoj vlak, a mislili ste da ćete zakasniti. Sad znate da ćete stići na cilj.
Ova informacija o human-dizajn tipu mi je dala odgovore koje tražim čitav život. Stvarno sam se izmučila, osjećala sam da nedostaje nešto važno, vrtjela se u krug, ali nisam imala pojma gdje su vrata.

Hvala Vam što ste mi dali toliko puno od sebe.

K.S. savjetnica

Najbolji sistematski ikad! Divan način da zaviriš u sebe i shvatiš da si to istinski ti. Žao mi je što Human design nisam napravila prije.
Počela sam promatrati sebe na sasvim novi način, tu sam jer imam svrhu i svoje mane shvaćam kao skretnice na svome putu.

Kristina Ban Krkač, savjetnica

Draga Bojana, hvala ti što si mi pomogla  da otkrijem sebe na novi i jedinstven način. Zahvalna sam što se mi ukazala da trebam slušati sebe, svoju intuiciju.

Iako ponekad znam da taj glas dolazi iz unutra, da je to glas moje duše koji bocka i ne da mira, no strahovi  i izgovori da ne slušamo sebe su uvijek veći. Teško je razaznati glas duše od buke koju imamo u nama i oko nas. Ti si me podučila kako čuti sebe, kako ne odustati od sebe, kako se sprijateljiti sa mojim strahovima. Pokazala si mi put kojim trebam ići. Da, zapravo sam dobila putokaz svog života.

Željka, knjigovotkinja

Bojana, ne mogu ti opisati koliko mi je razgovor sa tobom glede mog dizajna jasno pokazao zašto sam oduvijek birala pogrešne partnere, poslodavce i prijatelje, živeći život iz očekivanja, potrebe za priznanjem, straha,… a ne slušajući govor svoje duše i svoj istinski autoritet kojem nikad nisam vjerovala.

Svega je nekoliko mjeseci prošlo od našeg susreta, a ja imam vezu u kojoj sam sretna i svakog dana sve više živim sebe. Beskrajno ti hvala!

R.P. farmaceutkinja

This image for Image Layouts addon

POSTOJI DREVNO JAPANSKO
UMIJEĆE SASTAVLJANJA SLOMLJENE KERAMIKE

…zove se Kintsugi, što znači “spajanje zlatom”. Tom tehnikom mjesto na kojem je lom ne lijepi se običnim ljepilom nego se spaja zlatom nakon čega je posuda još ljepša nego prije. Lom se pri tome ne smatra oštećenjem nego samo još jednim događajem u životu posude. Na taj način Kintsugi slavi nesavršenost u životu i umjetnosti.

Ako je život kojeg živimo poput posude koja skriva u sebi vidljive i nevidljive napukline onda su Biography Work i Jedinstveni životni otisak poput vještine Kintsugi – pomažu nam da mjesta naših lomova zacijelimo razumijevanjem, mudrošću i smislom. Pomažu nam da ispod unutarnjih pukotina napipamo tu neku nevidljivu nit namjere s kojom smo došli na ovaj svijet – i da ju krenemo ostvarivati.

Osnovne informacije o programu

Datumi radionica

Datumi: 17.10. / 24.10. / 31.10. / 7.11. / 14.11. / 18.11.2021

(od 17:30 do 20:30)
Sve se radionice odvijaju nedjeljom (osim zadnje, 18.11., četvrtak)

Način održavanja

Zoom platforma

Upute o korištenju Zoom-a dobit ćeš nakon prijave/uplate.

Broj mjesta je ograničen na 20.

Cijena

2.500 kn za prijavu i uplatu u istom danu – do 5.10.2021.

2.750 kn za uplatu od 6-10.10.2021.

3.000 kn za uplatu od 11-16.10.2021.

Prijave i uplate

Prijavi se na:

U prijavi pošalji: 1) ime, prezime i adresa, 2) mjesto rođenja, datum i vrijeme (što točnije).

Nakon prijave šaljemo ti podatke za uplatu, a nakon uplate upute kako pristupiti seminaru.

Info o obradi tvojih osobnih podataka:https://putpremasebi.hr/privacy/?view=privacy-policy

 

SJETI SE SEBE I SVOJIH POČETAKA, GDJE SI BILA NEKADA, KAKVE SI SNOVE I ŽELJE IMALA, ŠTO SI OSTVARILA A ŠTO NE;
SHVATI ŠTO TI SADA ŽIVOT GOVORI, KAMO TE ZOVE ….
U KOJEM SMJERU TREBAŠ IĆI?

Pokloni sebi

Kroz radionice Biography Worka & Jedinstvenog životnog otiska: (1) upoznat ćeš životne faze na kojima se temelji tvoj dosadašnji život, kao i one koje tek slijede, (2) osvijestit ćeš dublji smisao svojih životnih iskustava i izazova, (3) svoj životni put upoznat ćeš iz nove, svježe perspektive – kao jedinstvenu, samo tvoju priču koja ima svrhu, smisao i smjer – i na koju možeš utjecati, (4) saznat ćeš tko si ti doista, kako je sazdana tvoja duša, koja je tvoja prava priroda i na što trebaš obratiti pažnju da bi dobila najbolje od života (5) jasnije ćeš vidjeti što ti vlastita duša poručuje i kamo te život zove.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)