SNIMLJENI PROGRAMI

Aktivacija svjetlosnog tijela

Svjetlosno tijelo
Mnogo je tehnika kojima sam tražila put prema sebi. Svaka je poslužila I vodila me do nivoa na kojem sam danas. Svjetlosno tijelo sam najduže prakticirala jer omogućava duboku povezanost sa intuicijom, okreće nas prema nama samima I navodi da odgovore tražimo u sebi a ne izvan sebe. Svima koji žele dublje spoznati sebe bez pomoći izvana, nego isključivo kroz vodstvo iz svoje suštine, od srca preporučam da aktiviraju svoje svjetlosno tijelo I povežu se sa svojim vodstvom iznutra.

Što je svjetlosno tijelo?
Svjetlosno tijelo je energetsko tijelo koje postoji na višim razinama svijesti. Kada probudite svoje svjetlosno tijelo, naučit ćete kako energiju koja nije u harmoniji promijeniti u harmoničnu i koristiti energiju oko vas za uzdizanje vaše svijesti. Iskusit ćete jak osjećaj vlastite moći i veliku mogućnost razumijevanja i upravljanja svojim emocijama, otpuštati stare i nagomilane energetske emotivne čvorove, biti smireni i mirni i živjeti i djelovati ispunjeni suosjećanjem, ljubavlju i harmonijom.

Aktivacija svjetlosnog tijela je za osobe:

  • koje su osvijestile postojanje više svijesti i žele se sa njom čvrsto povezati, osvijestiti svoje vodiće i komunicirati sa njima (chanelling za sebe i za druge ljude uz njihovu dozvolu i upit),
  • koje vjeruju da mogu stvarati vlastitu stvarnost i žele postati iskusnije i sigurne u stvaranju stvarnosti koju žele,
  • koje se zanimaju za iskustvo proširenog stanja svijesti koje donosi jasnoću, nove ideje, duboke uvide, jasnovidnost,
  • koje žele ostvariti svoju višu svrhu i saznati što je smisao njihovog života,
  • koje su spremne otpustiti stvari, osobe i situacije koje više ne služe njihovoj višoj svrsi i aktivno traže one u kojima se njihova viša svrha manifestira,
  • koje vjeruju da zaslužuju izvanredan, radostan i život pun mogućnosti, obilja, ljubavi, zdravlja, stalnog unutarnjeg vodstva,
  • koje su osjetljive na energije ljudi koji ih okružuju i žele naučiti kako u svakom trenutku znati i imati mogućnost izbora energija kojima žele biti okružene i dopustiti im da imaju utjecaja na njih,
  • koje žele razviti svoje psihičke sposobnosti i postati svjesnije suptilnih energija i kako ih koristiti u svom svakodnevnom životu (npr. energetsko čišćenje prostora i predmeta, samoizlječenje, komunikacija sa drugim ljudima i bićima, premještanje u različite realnosti, manifestiranje, …).

Draga Bojana

hvala ❤
Svjetlosno tijelo je predivna, njegujuca i iscjeljujuća povezanost mene same sa sobom.
I vise od toga. 💓
Danas sam radila 5. svjetlosni centar – svaki put stvarno uzivam i doista sam sretna i zahvalna sto sam birala. I poruke koje primam su dar.
Nemam pitanja, samo se javljam i dodatno zahvaljujem sto si nam omogucila podrsku iz svoje Ranthie, svoje duse i svog svjetlosnog centra.
Hvala 🌹
Idem hrabro dalje 🍀
Pusa i zagrljaj 💞

 

Opis procesa aktivacije svjetlosnog tijela:

Svjetlosno tijelo se aktivira glasovnom vibracijom i nazivima svjetlosnih centara, tijelom i sviješću. Prije aktivacije svakog centra od strane učitelja, učitelj objašnjava svaki centar ponaosob, čemu on služi, kako se aktivira, kako ga možemo koristiti u praktičnom životu. Nakon aktivacije, učitelj vodi učenike kroz različite meditacije kojima je svrha samospoznaja, harmonija, ljubav prema sebi i svijetu koji nas okružuje, channeling, razvijanje jasnovidnosti, kreacija vlastitog života u skladu sa odabirima naše duše i mnogo toga drugoga.

Aktivaciju svjetlosnog tijela je dobro raditi postepeno kako bi učenici imali priliku dobro osvijestiti I osjetiti svaki centar I stopiti se sa njime.
Kako suvremeni način života mnogima onemogućuje dvotjedno izbivanje od kuće, za sve vas koji ste zainteresirani naučiti svjetlosno tijelo, snimila kompletni tečaj i aktivaciju.

Tečaj i aktivacija koju sam vam pripremila sadrži:

  • 13 videa, svaki u trajanju cca 12 minuta u kojima objašnjavam svaki pojedinačni centar,
  • 10 videa, svaki u trajanju cca 5 minuta u kojima je snimljena aktivacija i aktivacijska mantra svakog centra,
  • 12 vođenih meditacija u trajanju između 10 i 20 minuta,
  • skripta u pisanom obliku koju šaljem e-mailom,
  • jedan skype susret na kraju tečaja za sva pitanja i channeling u kojem ću uz pomoć svojih svjetlosnih vodića odgovarati na vaša osobna pitanja,
  • e-mail komunikacija tijekom tečaja za svako eventualno pitanje ili nedoumicu.

Princip samostalnog rada:

Princip samostalnog rada – dnevno 1 sat nesmetanog vremena za poslušati predavanje, aktivaciju i vođenu meditaciju. Ukupno vam je potrebno 14 dana, ne nužno u kontinuitetu. Potrebne su vam slušalice, PC ili mobitel, te bilježnica za uvide. Meditacije su prilagođene brzom ritmu života i najvažnijim temama. Kad jednom prođete sve meditacije, moći ćete ih raditi samostalno kad god poželite.
Poželjno je da u jednom danu aktivirate samo jedan centar, kako biste svom tijelu dali vremena da se prilagodi na novu vibraciju. Između aktivacija možete (ali ne morate) uzeti pauzu od jednog ili više dana.
Ako vas vuče naučiti ovo moćno, kreativno, ugodno, oslobađajuće znanje, uvjete plaćanja i sudjelovanja  možete saznati  na mail putpremasebi@gmail.com ili naručiti tečaj u web shopu (link).

Svjedočanstva sudionika svjetlosnog tijela

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)